FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  PANDURII - OŢELUL 2-0

VIDEO Ratangiii mai şi cîştigă Pandurii e prima echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii, 2-0 cu Oţelul

Dan Nistor a fost cel mai bun jucător de pe teren
Dan Nistor a fost cel mai bun jucător de pe teren

Articol de - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 22:15

Gorjenii au irosit şi aseară o sumedenie de ocazii, avînd trei bare, dar s-au calificat în semifinalele Cupei Ligii după golurile lui Nistor şi Buleică.

Aflaţi la retrogradare în campionat şi eliminaţi din Cupa României, pandurii au început tare aseară în încercarea de a salva o jumătate de sezon penibilă. Dan Nistor, vedeta fără gol marcat pînă acum, a prins un şut formidabil de la 16 metri şi a deschis scorul încă din minutul 9.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Părea că ghinionul din mandatul lui Petre Grigoraş a dispărut o dată cu acesta, dar foştii săi elevii au făcut tot posibilul să contrazică această ipoteză şi s-au întrecut din nou în ratări. Erico a trimis puţin pe lîngă din poziţie excelentă (25), Hotoboc a respins în bară un şut excelent al lui Răduţ (34), iar Mihai Roman a lovit şi el bara cinci minute mai tîrziu.

Gorjenii au continuat caruselul ocazilor şi după pauză, Răduţ (55) şi Mihai Roman (71) au fost aproape de golul doi, iar Hotoboc a mai respins iar în bară un şut al lui Şendroiu (84)! Însă portarul gălăţenilor nu a mai avut ce face în minutul 88, cînd Buleică a făcut 2-0, un scor mai aproape de adevăr după evoluţia celor două echipe.

"Sînt foarte dezamăgit că am dat gol în ultimul meci din acest sezon. N-am arătat deloc bine, din retur trebuie să pornim cu bateriile încărcate! E important să ne-am calificat" (Dan Nistor, Pandurii)

"E bine că am cîştigat acest meci pentru că această nouă competiţie este un obiectiv al nostru. Aveam nevoie de o victorie pentru o vacanţă mai liniştită" (Alin Buleică)

644616-pandurii-otelul-2-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează