FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FINALA

VIDEO Show unic pe 20 mai » Ce pregătesc oficialii LPF la finala Cupei Ligii

Imagine spectaculoasă cu show-ul realizat în Suedia
Imagine spectaculoasă cu show-ul realizat în Suedia

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 00:00

Oficialii LPF pregătesc un spectacol grandios la finala Cupei Ligii, pe Arena Naţională.

Mai sînt 8 zile pînă la ultimul act al Cupei Ligii dintre Steaua şi Pandurii. Organizatorii finalei sînt gata să ofere un spectacol pirotehnic incendiar, care nu s-a mai organizat niciodată pe un stadion de fotbal din România.

"Spectatorii vor avea parte de un spectacol pe care nu-l vor uita ușor. S-a bătut palma să vină o firmă specializată din Germania, care a primit deja toate aprobările pentru a organiza un show unic pentru Bucureşti", spun sursele GSP.

Pînă în prezent, doar Steaua a mai organizat un spectacol cu lasere, anul trecut, cînd a primit titlul de campioană.

Chiar dacă pe stadioane au mai avut show-uri de acest gen, organizatorii promit ceva nemaivăzut la noi. "În pauza meciului care va începe la ora 20:00, dar şi la finalul partidei va avea loc un spectacol cu lasere. După terminarea confruntării şi pînă la începerea festivităţii de premiere se va desfăşura un show pirotehnic grandios. Firma care vine din Germania a mai organizat astfel de evenimente pe Allianz-Arena, dar şi la Goteborg, la cel mai important turneu dedicat juniorilor din întreaga lume", continuă informaţiile ziarului.

265.000 de eurova primi din partea organizatorilor cîştigătoarea Cupa Ligii Adeplast

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  12 Mai 2015, 10:02

Au bani de aruncat??? Inainte ar fi trebuit sa vanda vreo 25000 de bilete....

ottobraun
ottobraun  •  12 Mai 2015, 09:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close