FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASA - POLI TIMIȘOARA 2-4

VIDEO Transformă stadionul în uliţă » Timișorenii au câștigat clar duelul cu ASA pe o arenă plină de noroi, scor 4-2

Cu tricourile scrise cu markerul, Llorente şi Drăghici par doi puşti care se bucură după o victorie pe maidan
Cu tricourile scrise cu markerul, Llorente şi Drăghici par doi puşti care se bucură după o victorie pe maidan

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2016 00:00

Îmbrăcată în tricouri inscripţionate cu carioca, Poli Timişoara e aproape de finala Cupei Ligii, după ce a câştigat clar duelul din noroi cu ASA.

LPF vrea să le fure proiectul "Transformă uliţa în stadion" celor de la FRF, doar că a încurcat termenii! Altfel nu se explică cum în semifinalele unei competiţii pentru care sponsorul AdePlast plăteşte un milion de euro se poate juca pe un asemenea gazon, iar echipa oaspete se vede obligată să joace în tricouri albe şi cu numerele scrise cu carioca, exact cum se întâmpla acum 20-30 de ani pe maidanele din spatele blocului!

VIDEO:  Vezi AICI fazele meciului!

După gazonul îngheţat bocnă de acum cinci zile, mureşenii au venit cu o variantă îmbunătăţită. Au turnat nisip, uree şi pământ peste teren şi derdeluşul de la meciul cu Pandurii s-a transformat în noroi, că să ne aducem aminte că tocmai trecuse ignatul.

Şi ca totul să pară şi mai hilar, Timișoara a venit cu două rânduri de echipament, violet și negru, dar arbitrul nu a acceptat culorile având în vedere că ASA avea să joace în albastru închis! Echipa lui Ionuț Popa i-a rugat pe cei de la ASA să joace cu un echipament deschis la culoare, doar că gazdele nu mai aveau echipament de rezervă şi Timișoara a fost nevoită să cumpere de urgență un rând de tricouri albe, pe care jucătorii au scris numerele cu markerul!

Ploare de goluri

Așa cum era de așteptat, fotbaliștii s-au chinuit cumplit, Mingote ameninţându-l pe arbitru că îl va da în judecată în cazul în care se va accidenta pentru că a dat drumul la joc în asemenea condiţii. Norocul lui Iulian Călin a fost că în locul lui Mingote nu a fost Poparadu, acesta din urmă ieşind accidentat în minutul 29.

Cum, necum, scorul a fost deschis de Timișoara, prin Artean din penalty, după ce Marius Constantin a atins mingea cu mâna în careu, în minutul 10. Peste un sfert de oră, Ciolacu a egalat, astfel că ambele echipe au intrat la cabine cu câte un gol marcat.

După pauză s-au mai marcat patru goluri, trei pentru Timișoara, unul pentru ASA, Poli asigurându-și în meciul retur din martie prima șansă la calificare.

"Nu e normal să jucăm pe terenul ăsta, dar ce să facem, să ne punem împotriva Ligii și a televiziunilor? Vorbim degeaba"
Ionuț Popa, antrenor Poli Timișoara

"Dacă sunt cuminți cei de la ASA, vorbesc cu Moș Crăciun să le aducă un rând de echipament și lor, să aibă două rânduri, și încă unul pentru noi, să avem trei rânduri"
Ionuț Popa, antrenor Poli Timișoara

asa acs poli 2 4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează