FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - STEAUA, ORA 21:00, PE LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Viorel Hizo a dezvăluit cum îl motiva pe Daniel Pancu pentru meciurile cu Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 14:59

Rapid întîlneşte Steaua în "optimile" Cupei Ligii, de la ora 21:00, în direct pe Look tv şi liveTEXT pe GSP.RO. Fostul antrenor al giuleştenilor, Viorel Hizo, a comparat valoarea celor două formaţii şi crede că echipa care va înscrie prima va avea cîştig de cauză.

"Cred că Steaua va alinia cea mai bună echipă. La orice meci trebuie sa te prezinţi cu ce ai mai bun. Acum nu are de ce să odihnească jucătorii. Contează foarte mult primele 20-30 de minunte, dacă Steaua înscrie, atunci roş-albaştrii îşi vor face partida uşoară, dacă va fi invers, jucătorii cu experienţă ai Rapidului îi vor trage şi pe cei tineri după ei", a spus Viorel Hizo la Dolce Sport.

"Dulăul" a povestit cum poate fi motivat Daniel Pancu înaintea meciurilor cu Steaua şi crede că aportul publicului va conta foarte mult.

" Rapid e o echipă care, în momentul cînd are 15.000 de oameni, poate să joace foarte bine, dar acum e greu. Pe Daniel Pancu cînd joacă cu Steaua nu trebuie să-l motiveze nimeni. Lui Pancu trebuie doar să-i scrii pe tablă "astăzi jucăm cu Steaua!" şi ştie ce are de făcut", a mai spus Viorel Hizo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
krystyan001
krystyan001  •  19 Iulie 2014, 22:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cred ca lacatus ar trebuii sa sa fie suspendat din viata sportiva dupa ce-a facut pe teren

stelistul1
stelistul1  •  19 Iulie 2014, 18:59

mai bine ar spune cum il motiva porumboiu pe el

steaualibera
steaualibera  •  19 Iulie 2014, 17:00

.Rada ar trebui sa fie mandru ,simbolul c.rapidului a semnat un contract cu Paramount Pictures , va aparea in Wolrd War Z partea -2-a , contractul este destul de substantial tinand cont ca Rada este natural in rolul de zombie ,nu mai are nevoie de machiaj ,deci fara alti bani cheltuiti acolo

Vezi toate comentariile (24)
Comentează