FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - STEAUA 1-2

VIP-uri în Giuleşti » Un fost internaţional brazilian a venit la meciul cu Steaua şi ar putea deveni noul antrenor al Rapidului!

Articol de - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 00:43

Deşi încă nu s-a schimbat acţionariatul la Rapid, fanii giuleştenilor încă mai speră la o transformare spectaculoasă.
Acţionarul majoritar Adrian Zamfir a venit la meciul cu Steaua, din Cupa Ligii, însoţit de Angelo Massone şi doi tehnicieni: Marius Şumudică şi brazilianul Zé Maria. Cel de-al doilea ar putea deveni noul antrenor al Rapidului.

Zé Maria, 40 de ani, a jucat la echipe precum Parma, Perugia, Inter sau Levante. Ca antrenor a pregătit Group Castello şi Catanzaro, formaţii din ligile inferioare din Italia.

Brazilianul a fost însoţit la meci de Renzo Rossi, care a luat loc alături de el în tribună.

25 de selecţii are Zé Maria pentru naţionala Braziliei

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
corectu
corectu  •  20 Iulie 2014, 08:10

E o gluma.

djeurofighter
djeurofighter  •  20 Iulie 2014, 07:52

BAI GSP, in curand orice strain aterizeaza pe Otopeni gata, ori este viitorul antrenor, ori viitorul patron al Rapidului. Sunteti vai mama voastra!

dannicola
dannicola  •  20 Iulie 2014, 06:57

Tot scrieti despre acest Zamfir ca este actionar majoritar la Rapid! Daca este asa sa ni se spuna citi bani a investit el in Rapid, deoarece se stie ca jucatorii nu au fost platiti cu lunile? Sau este "majoritar" pe banii altora (gen Copos)? Poate ne spune cea care se ocupa de insolventa cit are Rapid in conturi, la ora actuala? Restul sunt vise! Cu echipa asta nu va prinde primavara, decit daca sunteti obligati de LPF (daca va da toti banii din TV)!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează