FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - RAPID 0-0

Adrian Mutu dă vina pe lipsa de valoare după eliminarea din Cupa României: „N-am băgat mingea în poartă nici din 5 centimetri”

Adrian Mutu (43 de ani) a fost nemulțumit de deznodământul meciului Universitatea Cluj - Rapid 0-0, cel care a consemnat eliminarea giuleștenilor din Cupa României.
Adrian Mutu (43 de ani) a fost nemulțumit de deznodământul meciului Universitatea Cluj - Rapid 0-0, cel care a consemnat eliminarea giuleștenilor din Cupa României.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 23:09 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 23:38

Adrian Mutu (43 de ani) a fost nemulțumit de deznodământul meciului Universitatea Cluj - Rapid 0-0, cel care a consemnat eliminarea giuleștenilor din Cupa României Betano.

Gică Hagi, criză de nervi în direct la TV! A venit urlând la interviu: „Ce vreți să facem?! Mie asta mi s-a comunicat!”
Farul - CFR Cluj 0-0
Gică Hagi, criză de nervi în direct la TV! A venit urlând la interviu: „Ce vreți să facem?! Mie asta mi s-a comunicat!”

Adrian Mutu, după eliminarea din Cupa României Betano

„În momentul în care o echipă se apără cu foarte mulți oameni, cum a fost în această seară, trebuie să fim mult mai buni la ultima pase. În față trebuie să facem mult mai mult. Jucătorii de pe benzi trebuie să aibă responsabilitatea 1-1.

E o problemă, pentru că producem acțiuni, dar ratăm foarte mult. Nu avem golurile dorite. Greșim ultima pasă. E păcat de jocul pe care îl facem. 

Calificarea nu am pierdut-o aici, ci la meciul cu Farul. Tot pe lipsa inspirației la finalizare. Atunci am avut mult mai multe ocazii, dar nu am putut băga mingea în poartă nici din măcar din 5 centimetri. Aici ține și de valoarea jucătorilor, degeaba lucrezi.

Pentru noi, acest turneu amical a devenit, nu o problemă, dar greu de abordat. Nu avem un efectiv de jucători, doar dacă aducem unii din Academie. Vom face un mix. 

Avem și derby-ul cu Petrolul în campionat, acela contează pentru noi. La nivel de scor, nu contează turneul. Sperăm să tragem și foloase din această experiență. Vreau să ieșim sănătoși. Acesta este cel mai important lucru pentru noi”, a spus Adrian Mutu la Orange Sport. 

Rapid, turneu amical în plin sezon

Pe 10 decembrie, Arena Națională va găzdui un eveniment amical la care vor lua parte Rapid, Fiorentina și Borussia Dortmund.

Prețurile biletelor la competiția amicală organizată pe Arena Națională:

  • Peluza Sud, Inel 3 - 45 lei
  • Peluza Sud - 55 lei
  • Peluza Nord - Inel 3 - 45 lei
  • Peluza Nord - 55 lei
  • Tribuna 1 - 150 lei
  • Tribuna 2 central - 150 lei
  • Tribuna 2 central Inel 3 - 125 lei
  • Tribuna 2 periferic - 100 lei
  • Tribuna 2 periferic - 75 lei
  • VIP periferic - 250 lei
  • VIP - 300 lei.

Citește și alte știri din Cupa României: 

Gică Hagi, criză de isterie în direct la TV! A venit țipând la interviu: „Ce vreți să facem?! Mie asta mi s-a comunicat!”

Moment rar cu Dan Petrescu în prim-plan » Ce a spus după Farul - CFR Cluj

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
corbea
corbea  •  10 Decembrie 2022, 11:23
Postat de dobrin pe 08 Decembrie 2022, 15:01

Sarbatoarea centenarului e in 2118 (sau 2117), mai e pana atunci.

Multumesc de precizare: Stiu ca este infiintat in 1923 -CENTENÁR s.n. Împlinirea a o sută de ani de la un eveniment însemnat; aniversare de o sută de ani. // adj., s.m. și f. (Cel) care are o sută de ani. [< lat. centenarius, cf. fr. centenaire]. Ideea era ca daca se sta cu mutu antrenor ne apuca calendele grecesti ca sa sarbatorim ceva..... Este o parere personala....

dobrin
dobrin  •  08 Decembrie 2022, 15:01
Postat de corbea pe 08 Decembrie 2022, 09:46

Diamantul,briliantul antrenor a lovit din nou : tot altii sunt de vina....el pregateste echipa,el si-a dat acordul pentru toate cacialmalele de jucatori, el face totul dar nici-o data nu este vina lui...ar trebui sa completeze tripleta de aur a celor care se cred antrenori: dica, radoi, mutu...Pentru mine dilema este doar cand or sa se trezeasca si cei din conducere, sau asteapta sa se aleaga praful de sarbatoarea centenarului.....Nici pe vremea cand la moda era ABBA nu am incercat asemenea sentimente....

Sarbatoarea centenarului e in 2118 (sau 2117), mai e pana atunci.

bunicu
bunicu  •  08 Decembrie 2022, 11:41

E corect să fie supărat Mutu pe alții și nu pe el dacă lua 3 puncte era pe primul loc în grupă nu a zis nimic despre starea terenului la o poartă parcă era pe arătură.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează