FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA 2-0

Alex Curtean: "Nu sîntem jucători de B! N-am dat nici o şansă Stelei"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 00:04

Alex Curtean, mijlocaşul celor de la Poli Timişoara, a fost declarat cel mai bun jucător al meciului cîştigat cu 2-0 în faţa Stelei din cadrul optimilor Cupei României.

"În ciuda tuturor speculaţiilor, am demonstrat că sîntem mai buni şi am cîştigat. Toată lumea trebuie să înţeleagă că noi nu sîntem jucători de liga a doua şi putem juca de la egal la egal cu oricine. Ne-a deranjat că toată lumea a crezut că o să fie un meci amical.

Ne-am mobilizat şi am demonstrat că sîntem în stare să batem pe oricine. Steaua are o echipă valoroasă, dar au timp să joace la adevăratul lor potenţial. Visăm la trofeu, nu contează adversarul, dar ne dorim să jucăm acasă. N-am dat nici o şansă Stelei, toţi am jucat foarte bine. Atmosfera din tribune a fost extraordinară, ne-a fost dor de o astfel de seară", a spus Alex Curtean la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
t_danc
t_danc  •  28 Octombrie 2011, 20:56

SPER SA JUCATI LA FEL IN CONTINUARE!

diabadea
diabadea  •  28 Octombrie 2011, 19:12

Ar fi bine sa-l vedem pe Alex de mult mai multe ori in forma pe care a avut-o aseara, deci se poate.

george.angel67
george.angel67  •  28 Octombrie 2011, 09:25

are dreptate curtean, timisoara nu este o echipa de B, steau este o echipa de B

Vezi toate comentariile (4)
Comentează