FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - POLI TIMIŞOARA, ASTĂZI, 21:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Alin Ivan: "Cinci suporteri ai Timişoarei vor fi sancţionaţi pentru incidentele de la Tîrgu Jiu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2009 00:00

Alin Ivan, purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei din Gorj, spune că cinci suporteri ai echipei Poli Timişoara urmează să fie sancţionaţi pentru incidentele dintre suporteri de la Tîrgu Jiu.

"În timpul deplasării spre stadion, un grup al suporterilor CFR-ului a fost atacat de cîţiva suporterii ai Timişoarei. În momentul de faţă urmează să se ia măsurile legale asupra persoanelor care au participat la acest eveniment şi urmează să fie sancţionaţi. Cam cinci suporteri urmează să fie reţinuţi", a spus Alin Ivan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  14 Iunie 2009, 20:24

Balaj a gresit, greseala e omeneasca,dar de aici si pana a devasta si a te manifesta de acest fel ca in jungla, e prea mult.Vina cea mai mare o au cei ce raspund de soarta fotbalului romanesc si nu sint in stare sa dea niste legi mult mai aspre pentru a putea preveni astfel de comportamente ale suporterilor.SE REPETA la interval scurt ca supoteri sa patrunda in teren , ca in piata la cumparaturi.

papitor
papitor  •  13 Iunie 2009, 23:42

Bravo CFR! Au jucat foarte frumos. Pasele mergeau ca pe banda. Timisoara... au incercat, sunt oameni care isi fac meseria, bravo lor. Pacat ca sunt la mana lui Iancu...frustratul frustratilor. Iar ccooccaallaarriii din tribune...nu merita atentie, doar gaze si ciomage!

eu__
eu__  •  13 Iunie 2009, 23:09

lol mă, deci cât am râs. e cea mai tare faza pe care am văzut-o în fotbal până acum, "golul 1 al timişoarei"! ce drogaţi trebuie că erau ăia ce au intrat pe teren!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează