FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - AVÎNTUL BÎRSANA 4-0

Amendată de UEFA pentru nerespectarea regulilor legate de presă, Steaua i-a enervat şi pe organizatorii Cupei României: ”Jigneşte suporterii!”

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 22:12

Obligată de contract să trimită doi jucători la interviurile de după meci, campioana i-a delegat pe Răduţ şi pe Pîrvulescu să pedepsească televiziunea: fotbaliştii au răspuns monosilabic timp de un minut şi jumătate


Steliştii au comentat un meci de 90 de minute în două interviuri care au cumulat 90 de secunde. Prestaţia halucinantă de la microfon e explicabilă: Reghecampf, supărat că soţia lui e cenzurată de ziarele de sport, şi-a trimis jucătorii să pedepsească televiziunea care a transmis partida cu Avîntul Bîrsana, din "16"-imile Cupei.

"Cum a fost?". "Da"
Răduţ şi Pîrvulescu au vorbit pe rînd la televiziunea sportro după sfîrşitul meciului. Primul marcase două goluri, dar l-a şocat pe reporter mai tare decît pe portarul formaţiei din liga a patra. "Cum a fost meciul? Toată lumea se aştepta să fie foarte simplu pentru voi şi scorul cam asta arată" a fost o întrebare. Răspunsul lui Răduţ: "Nu". Discuţia a durat 31 de secunde.

Reporterul l-a aşteptat pe Pîrvulescu şi de data asta era conştient că răspunsurile vor fi monosilabice, aşa că a reuşit, din întrebări, să ducă interviul pînă la 59 de secunde. Fundaşul stînga a oferit şi el răspunsuri cu puţine cuvinte şi fără logică, la fel ca ale colegului său. "Cupa României este un obiectiv pentru voi în acest sezon. E un trofeu pe care-l puteţi obţine?". "Da, într-adevăr", a răspuns Paul.

"Mai bine plăteau amendă"
De organizarea Cupei României se ocupă SEG, o firmă partener al FRF. Cristi Iancu, unul dintre acţionarii societăţii, se declară uimit şi deranjat de comportamentul Stelei: "Clubul a dovedit lipsă de respect pentru suporteri şi pentru competiţie, dar mai ales faţă de propriii jucători. Ştiam că Steaua e în conflict cu ProTV, au existat discuţii şi înainte de meci între noi şi oficialii Stelei. Mai bine nu s-ar mai fi prezentat deloc la interviuri, fiindcă amenda stipulată de contract era nesemnificativă pentru un club precum Steaua. Contractul prevede că un club trebuie să pună la dispoziţia televiziunii antrenorul şi doi jucători, iar steliştii au respectat clauza, dar au arătat lipsă de respect. Momentan nu există reacţii negative din partea sponsorilor, unii dintre ei s-au obişnuit cu lucrurile negative din fotbalul românesc".


2,2 milioane de telespectatori au urmărit la ProTV partida dintre Steaua şi Avîntul Bîrsana, cîştigată de bucureşteni cu 4-0

15.000 de euro a fost amenda pe care UEFA i-a dictat-o Stelei după ce roş-albaştrii au închis antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Vardar, din preliminariile UCL, un gest împotriva regulamentului

Dialog în direct:
Reporter: "Poţi să-mi spui de ce a fost un meci mai greu decît ai fi crezut?"
Mihai Răduţ: "Nu"

"Nimeni nu le-a impus nimic jucătorilor, ei au luat decizia să răspundă astfel la interviuri. Erau supăraţi pe ce s-a întîmplat în ultima vreme"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (164)
dash.berlin
dash.berlin  •  23 Octombrie 2013, 18:58
Postat de plischi pe 29 Septembrie 2013, 07:39

prostul daca e fudul se considera satul! eu le-as arata in paginile ziarelor doar rezultatul sec al echipei si-atata tot.

Serios? Ai uitat ca-i vorba de cea mai iubita echipa din Romania, si nu de pasarea ta prafuita care nu intereseaza pe nimeni :)

gardenparty
gardenparty  •  29 Septembrie 2013, 10:03

la ce articole aveti sunteti steoaia buCUResti!

stelist86
stelist86  •  29 Septembrie 2013, 07:40

care presa mai craitoiule?cea care MINTE cu nerusinare ?cea care INVENTEAZA FAPTE,care DEMOLEAZA OAMENII de dragul senzationalului ?bai obraznicilor,ce tupeu aveti !pai oamenii sunt roboti mai CRATITA ?alea le-au fost raspunsurile, CINE VA PERMITE VOUA SA ARUNCATI CU NOROI PE IMAGINEA OAMENILOR? NUMAI insinuari,interpretari, VA ASCUNDETI CA LASII IN SPATELE "din surse" si denigrati oamenii !RESPECTATI OAMENII,CLUBURILE,COMPETITIILE..........SI VETI FI RESPECTATI !CINE SUNTETI VOI BAI SA PORNITI RAZBOAIE CU OAMENII?indiferent ce fac ei,voi aveti datoria sa PREZENTATI fapte nu sa JUDECATI !NOI CITITORII SI TELESPECTATORII JUDECAM nu voi !

Vezi toate comentariile (164)
Comentează