FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - CSU CRAIOVA 0-2

Antrenorul lui Sepsi nu mai suportă înfrângerile: "Trebuie să oprim aceste greșeli"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 22:44

Valentin Suciu a pierdut o nouă partidă pe banca lui Sepsi Sf. Gheorghe, 0-2 în 16-imile Cupei României cu CSU Craiova, și cere insistent să se stopeze erorile copilărești din jocul echipei sale.

"Au fost unele momente care chiar ne-au aparținut. Iar am luat goluri copilărești. Asta ne costă. Sper ca acum să putem pune stop și să oprim aceste greșeli. Am avut câteva jocuri bune, dar trebuie să învățăm din lucrurile bune și mai puțin bune.

E undeva normal ca băieții să fie cu moralul scăzut. Noi suntem o echipă încă în formare. Era de așteptat ca jocul să fie încâlcit. Felicit Craiova și consider că se poate lupta pe două fronturi", a declarat Suciu la TV Digi Sport.

8 meciuri
consecutive are Suciu pe banca lui Sepsi

"E o perioadă grea. Nu știu ce trebuie să facem. Poate că trebuie să ne unim, să vedem cum putem trece peste până la meciul cu Botoșani. Botoșani e o echipă foarte bună, dar acum ne bazăm că vom juca acasă și sper să-i tratăm foarte tare, așa cum au făcut-o ei la ei acasă" Patrick Petre

Vezi AICI primele rezultate din 16-imile Cupei României!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  25 Octombrie 2017, 07:09

*** liga 2-a!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  25 Octombrie 2017, 04:52

Las' c-o să bateţi pe Botoşani, că aşa trebuie, să aibă şi amărâţii ăia de la Dinamo o şansă să ajungă-n play-off.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează