FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, JOI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Arbitrează coşmarul lui Laurenţiu Reghecampf » CCA pregăteşte o delegare maliţioasă pentru antrenorul din Ghencea

Kovacs, 29 de ani, n-a arbitrat pînă acum niciodată un Steaua - Dinamo
Kovacs, 29 de ani, n-a arbitrat pînă acum niciodată un Steaua - Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 16:46

UPDATE 16:46 Gazeta a avut dreptate. Istvan Kovacs a fost delegat la returul celei de-a doua semifinale din Cupa României, Dinamo - Steaua. Asistenţi vor fi Sebastian Gheorghe şi Ovidiu Arene, iar adiţionali Robert Dumitru şi George Găman.

***

Kovacs va oficia în Derby de România la 4 luni distanţă de momentul în care stelistul făcea declaraţii incredibile: "Vă promit eu că pe acest n-o să-l mai vedeţi la partidele noastre!"

Returul semifinalei dintre Dinamo şi Steaua pleacă de la 5-2 pentru Pintilii şi compania, însă meciul riscă să fie aruncat în aer de numele arbitrului pe care CCA îl pregăteşte pentru acest joc. Alexandru Deaconu a decis că Istvan Kovacs va oficia mîine seară, lucru ce ar putea inflama spiritele în Ghencea.

"Centralul" din Carei e cel care a provocat scandalul finalului de an 2013. A oficial la Astra - Steaua 1-1, întîlnire în care l-a eliminat pe Reghecampf, iar la final, "principalul" Stelei a făcut acuzaţii şi ameninţări violente la adresa lui: "Vă promit că acest Istvan Kovacs n-o va mai arbitra niciodată pe Steaua!".

Gigi povestea cum lua bani Kovacs
Pînă acum, Reghe s-a ţinut "de promisiune", Kovacs neapărînd la nici un joc al roş-albaştrilor din acest an, însă el a fost ales fix pentru confruntarea ce va decide a doua finalistă a Cupei României. Din Ghencea, nu doar Reghe a intrat în conflict cu Kovacs, şi Mihai Stoica, dar mai ales Gigi Becali avînd reacţii extrem de dure la adresa lui.

"Kovacs a primit sarcina, în acest an, să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui. Cum se dau banii?! Eu vă spun cum ia bani Istvan Kovacs. Dacă el stă prin discotecă pe acolo pe la Cluj... aia e discoteca patronului de la Cluj. Sau îi dai un sms şi-l inviţi la o cafea, mai ne plimbăm puţin prin parc. Îl bag în maşină, dau drumul la muzică, ce, trebuie să-i zic ceva?! Sau îi zic, «Kovacs, îţi dau acum 500.000 de euro şi, dacă iau titlul, îţi mai dau 500.000 de euro. Dacă nu-l iau, mi-i dai înapoi». Care-i problema, poate să mă prindă cineva în flagrant?! Şi dacă mă prinde, ce?! Le zic că-i dădeam împrumut şi facem şi contract", spunea Gigi în toamna lui 2011.

613053-steaua-caseta-kovacs.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Am vrut la Steaua!"
Adrian Mutu a dezvăluit ieri că şi-ar fi dorit să evolueze în Ghencea înainte de a ajunge la Dinamo: "Steaua e clar superioară lui Dinamo. Cei de acolo au o mentalitate de campioni şi jucători care sînt peste media campionatului nostru. Ei şi cînd joacă prost reuşesc să cîştige. Norocul e de partea lor, a celor buni. Eu am vrut să joc la Steaua cînd am plecat de la FC Argeş. E adevărat că atunci cînd eram mic ţineam cu Steaua!".

"Nu mă tem, dar va fi greu"
Reghecampf n-are prea multe emoţii înaintea revanşei cu Dinamo: "Returul va avea o încărcătură foarte mare, un derby rămîne un derby. Dinamo va încerca să spele ruşinea, noi ne vom strădui să cîştigăm iar, aşa că va fi un meci de urmărit. Nu mă tem de partida de joi, însă nici foarte uşor nu ne va fi".

"N-a fost nici un blat!"
Selecţionerul Victor Piţurcă şi-a spus şi el părerea despre partida Steaua - FC Vaslui 0-1: "Eu am fost la meci special pentru tot ce se discutase înainte. Aflasem că Vasluiul vine cu echipa bună. Cine spune că a fost un aranjament nu face decît rău fotbalului românesc. Steaua a prins o seară proastă, a fost relaxată, iar Vasluiul a jucat foarte bine şi a profitat".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
florianveress
florianveress  •  16 Aprilie 2014, 18:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Lasă-i în pace, prietene, uită-te puţin la comentariile lor şi vei ajunge la concluzia că aproape toţi mieluşeii au un singur neuron... N-ai cu cine discuta !

glorie
glorie  •  16 Aprilie 2014, 18:13
Postat de mirceab26 pe 16 Aprilie 2014, 09:15

Pai, da..... Regheblat are nevoie, ca de obicei si de ajutorul arbitrilor..... Acum, ca nu s-a delegat un arbitru de casa al campioanei blaturilor, se pune presiune pe el. Nu va e rusine, mizerabililor?!?! Toata tara spera sa va umileasca Dinamo cu 3-0! Si nu suntem toti dinamovisti. Toata tara va uraste, oilor: dinamovistii, rapidistii, craiovenii, timisorenii, clujul, moldova, sibiul, brasovul! Voi chiar nu vedeti?!? In curand va intra DNA-ul peste Steaua! Prietenii stiu de ce! ;)

Asa este,toata lumea uraste Steaua...D-aia e nebunie peste tot pe unde joaca, d-aia umple stadioanele prin tara si sunt imbracati in rosu-albastru!

glorie
glorie  •  16 Aprilie 2014, 18:09

Poate sa oficieze si administratorul de la stadion! :))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează