FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ

ASTRA - CFR CLUJ 2-2 » Dan Petrescu, acuze directe: „Astra joacă doar cu CFR. Va fi în vacanța cu Steaua”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 22:09

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României după o „dublă” cu Astra, 2-2 astăzi și 1-3 în tur. Dan Petrescu a răbufnit la final. Acuză „alianțele” rivalelor FCSB și CFR Cluj din play-off, dar și arbitrajul.

„Am fost net superiori în această semifinală. De cinci ori au ajuns la poartă, cinci goluri au dat. Când suntem pragmatici câștigăm, când ieșim la joc pierdem.

Astăzi am avut un penalty nedat, la Sf. Gheorghe vreo două. Aici dacă taci ești luat de prost. Toți spun că pun presiune și de asta nu ni se dă”, a declarat Dan Petrescu la final.

Dan Petrescu acuză „alianțele” din play-off

FCSB joacă cu Astra etapa următoare, iar Astra joacă doar cu CFR Cluj. Eu zic doar ce văd. Cum joacă Astra cu noi și cum joacă cu alte echipe. Nu înțeleg unele chestii. La meciurile cu Craiova și Steaua nu au jucat la capacitate normală. A zis-o toată lumea, nu doar eu. Sunt convins că la meciul următor va fi la fel. E normal să fie în vacanță după calificarea în final Cupei”, a răbufnit Petrescu la final. 

„Costache va ajunge bine de tot, nu doar la echipa națională. Are potențial mare”Dan Petrescu

Vezi și: 

ATENȚIE, FOTO cu impact emoțional » Omrani s-a prăbușit pe teren! A fost urcat de urgență în ambulanță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Aprilie 2019, 14:52

Ieri a fost un meci corect.

jackies
jackies  •  25 Aprilie 2019, 17:41

Bursucu frustrat cu caciula de Noapte buna aka Scrooge vorbeste frustrarea in el, cand nu primesti penalty Dane, CFR nu bate pe nimeni

0kay
0kay  •  25 Aprilie 2019, 11:57
Postat de Calin Francu pe 25 Aprilie 2019, 11:54

Bai Dan pinalty iar incepi ce *** a jucat sepsi cu voi . Au 8 meciuri cu cfr si nu au luat un punct . Toti spuneau ca viitorul *** cu steaua si uite cum Hagi ia luat 2 campionate lui Becali si *** cu cfr anul trecut in ultima etapa platindu-si datoria dupa ce cu un an inainte cfr a facut la fel ca sa ia *** campionatul. Tu vorbesti de noncombat cind voi aveti o suta de meciuri cistigate cu 1-0 , de arbitrii nu mai spun nu am vazut un meci in doi ani in care cfr sa fie furata pe fata cum a fost steaua . Exista si o analiza facuta de gsp pe greseli de arbitraj unde Steaua e cea mai defavorizata . Iar astra a batut steaua in campionat nu *** ca sepsi sau viitorul cu voi. Ne-am scirbit de atita ipocrizie si jocuri murdare . Echipa ta nu joaca nimic e si ajutata si tu vi sa vorbesti de altii. Mare nesimtire poti sa ai . Trebuie sa inventezi ceva sa fie scandal sa injuri la greu sa iti poti motiva jucatorii probabil asta e strategia gindita . Sa fie scandal *** ca altfel nu avem motivatie. Vai de noi cu asa specimene , ce civilizatie ce respect ce onoare astea sint povesti la noi totul e pe interes spagi prietenii . O tara de hoti si spagari cu gura mare si aroganti care nu realizeaza nimic concret si corect.

Poate ar fi bine sa inveti sa scrii ,ca sa nu zica lumea ca esti *** , si apoi poate ca ar trebui sa ti dai cu parerea despre fcsb si cat de furati sunt .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează