FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Astra Giurgiu, reacție dură după delegarea lui Colțescu la finala Cupei: „Îl vedem în lojă la meciurile Craiovei”

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2019 21:11

Astra Giurgiu a reacționat oficial după delegarea lui Sebastian Colțescu la finala Cupei României, meci extrem de important nu doar pentru cele două combatante, ci și pentru CSU Craiova, care în cazul unui succes al constănțenilor ar prinde un loc de Europa League. 

Giurgiuvenii îl numesc pe Colțescu drept un apropiat al clubului oltean și acuză faptul că este văzut în lojele arenei „Ion Oblemenco”. 

  • Astra - Viitorul, finala Cupei României, va avea loc sâmbătă, ora 20:00, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

„Din start, clubul nostru dorește să asigure întreaga suflare fotbalistică de buna credință privind calitatea și moralitatea arbitrilor români, așa cum am susținut tot acest sezon.

Tocmai de aceea, credem că este inoportună și forțată presiunea privind delegarea centralului Sebastian Colțescu la finala Cupei României de sâmbătă! În condițiile în care îl vedem pe acesta în lojele arenei din Craiova, la meciurile celor de la CSUC, adversar care așteaptă un singur rezultat pentru a se califica în Europa sau prezent la omologarea arenei ca reprezentant al fotbalului doljean, suntem convinși că există o presiune suplimentară, la care Colțescu nu trebuie supus.

Sperăm că în fotbalul românesc ierarhiile se joacă doar pe teren și așa va fi și sâmbătă în finala cu Viitorul! Cine merită (doar)pe teren, să reprezinte România! Dacă am fi mers în Europa după clasamentul bugetelor, atunci, Astra ar fi trebuit să nu se prezinte cu Lyon, West Ham sau Roma...”, se arată în comunicatul giurgiuvenilor. 

Pentru a evita orice scandal, CCA l-ar fi pregătit deja pe Radu Petrescu pentru a-l înlocui pe Sebastian Colțescu susțin sursele GSP

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Scandal înainte de finala Cupei României! Astra depune memoriu la CCA după dezvăluirile din Gazeta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
lionforever
lionforever  •  22 Mai 2019, 13:46
Postat de geogeo pe 21 Mai 2019, 22:41

Mai bine sa arbitreze Marcel Popescu, ca sa nu fie suspans la finala cupei si sa prinda si echipa PSD Craiova cupele europene.

În primul rând viitorul are mare interes sa castige finala cupei româniei deoarece merge direct în turul al doilea preliminar europa league asa ca ciocu mic si mai multă minte.

geogeo
geogeo  •  21 Mai 2019, 22:41

Mai bine sa arbitreze Marcel Popescu, ca sa nu fie suspans la finala cupei si sa prinda si echipa PSD Craiova cupele europene.

farauminsport
farauminsport  •  21 Mai 2019, 22:26

Astra ii stie bine si pe coltescu si viitura din Ovidiu, tocmai din cauza asta s-au speriat! Coltescu le-a castigat meciul cu Steaua, anul and trei globuri valabile si fiind esential pentru titlul din 2016, iar pe viitura au facut-o ei campioana mincinoasa, cedand Rușinos ambele meciuri din play-off in 2017, cu 2 autogoluri sapunaru! Asa ca normal sa le fie frica pt ca stiu ce pot comite coltescu si viitura!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează