CUPA ROMANIEI  ·  ASTRA - CFR CLUJ

ATENȚIE, FOTO cu impact emoțional // UPDATE Ultimele detalii despre starea lui Bilel Omrani » Atacantul CFR-ului urmează să fie externat: „Sperăm să joace luni”

Captură TV Telekom Sport +6 FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de — Joi, 25 Aprilie

Billel Omrani (25 de ani), atacantul celor de la CFR Cluj, a cerut intervenția medicilor apoi s-a prăbușit pe teren în prelungirile returului semifinalei Cupei României cu Astra Giurgiu, încheiată la egalitate, scor 2-2. 

  • Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României datorită victoriei din tur, scor 3-1. 
update 11:00

Omrani a ajuns miercuri seară la Spitalul Județean Giurgiu, unde a fost supus la mai multe analize. Doctorii i-au făcut o investigație cu Computerul Tomograf la cap și la coloană și mai multe radiografii toracice și abdominale. Aceștia au decis că Omrani este sănătos și că este în afara pericolului.

Deoarece la spitalul din Giurgiu nu exista un medic neurolog, atacantul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București. După consult, a rezultat că Omrani nu are nicio problemă. Fotbalistul a ajuns la hotel în jurul orei 02:30. Azi, Omrani se va pregăti normal, fără interdicții, urmând a face refacerea alături de titularii din meciul cu Astra.

update joi, 10:30

Daniel Stanciu a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Omrani.

Este bine. Sperăm să îl recuperăm la timp pentru meciul de luni cu Viitorul. I s-au făcut toate investigațiile necesare și e bine”, a declarat Daniel Stanciu la TV Digi Sport.

UPDATE 22:10

Omrani a ajuns la spitalul județean Giurgiu și și-a revenit, fiind conștient. Medicii i-au făcut un examen cu computerul tomograf și un examen amănunțit la coloană.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Billel Omrani s-a ciocnit în minutul 86 cu Erico da Silva. A părăsit terenul, iar după o consultare rapidă medicii i-au permis să revină în joc. 

Doar 3 minute a mai rezistat francezul pe teren. Cu picioarele vizibil „înmuiate”, Omrani a făcut semne către banca de rezerve, apoi s-a întins pe gazon, acuzând o ușoară amețeală și un țiuit de urechi.

Arbitrul înfruntării a fost atenționat imediat de jucători și a permis intrarea echipelor medicale. Francezul a fost urcat de urgență în ambulanță.

 

+6 FOTOComentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
07:55 Snooker

Cupa Mondială: Wuxi, China

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2, Digi 4
19:00 Fotbal, EURO 2019

Germania U21 - România U21

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Spania U21 - Franța U21

TVR 1
Program TV complet

U21