FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Azi e finala Cupei, CFR - Petrolul, de la 20:45 » Cadu: "Luăm Cupa şi salvăm sezonul!"

Cadu a fost căpitanul CFR-ului la precedentele triumfuri ale ardelenilor în Cupă: 2008, 2009 și 2010
Cadu a fost căpitanul CFR-ului la precedentele triumfuri ale ardelenilor în Cupă: 2008, 2009 și 2010

Articol de - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 01 iunie 2013 11:25

Chiar dacă a terminat campionatul cu CFR abia pe locul 9, Ricardo Cadu e sigur că trupa din Gruia va spăla ruşinea diseară.

"Ne dorim neapărat Cupa ca să uităm cît mai repede acest sezon dezastros. Apoi o să luăm şi Supercupa, astfel că într-un 2013 foarte prost ne putem trece în palmares două trofee.", a spus fundaşul.

Portughezul de 31 de ani nu e fericit că a scăpat de Bornescu, portar cu care şi el a avut un conflict anul trecut, într-un derby cu U Cluj: "Ce Bornescu?! Să fie sănătos, eu nu am nici o problemă cu el. Am uitat rapid acel episod din partida de la Cluj. Acum trebuie să fim atenţi la jucătorii foarte buni pe care-i are Petrolul. Bokila chiar e un pericol pentru noi, e unul dintre cei mai buni atacanţi".

Revenit după o accidentare la coloană pe nervul sciatic, căpitanul "feroviarilor" are şanse mari să fie titular diseară: "Mai am ceva probleme, dar voi face orice efort pentru a fi pe teren pentru a-mi ajuta echipa să cîştige".

"Sîntem echipa mai experimentată, am cîştigat de trei ori Cupa în ultimii ani, nu văd de ce n-am lua iar trofeul" (Ricardo Cadu, fundaş CFR)

"Vin 30.000 de fani ploieşteni la meci?! Şi ce dacă?! Pe teren se joacă tot 11 contra 11, nu văd care-i problema" (Ricardo Cadu, fundaş CFR)

6,20 e cota oferită de Stanleybet pentru un 1-1, cel mai probabil scor în partida de pe Naţional Arena

1,99 e cota oferită de Stanleybet pentru minimum 3 goluri marcate în finală

1,72 e cota oferită de Bet365 pentru ca Petrolul să cîştige trofeul. Un triumf al clujenilor e cotat la 2,00

ALTE ŞTIRI DESPRE FINALĂ:

Ca-n 1995
Se repetă istoria? În 1995, înainte de a cîştiga ultimul trofeu din istoria Petrolului, Cupa României, "găzarii" au fost duşi de antrenorul Ion Marin, vreme de 3 zile, în baza de la Săftica, aparţinînd lui Dinamo şi Ministerului de Interne. Acum, începînd de joi, galben-albaştrii au stat la un hotel din zona Piaţa Muncii, aproape de Naţional Arena, dar s-au antrenat în Ştefan cel Mare, pe stadionul "cîinilor". "Să fie cu noroc!", au spus ieri jucătorii lui Contra cînd au păşit pe iarba dinamoviştilor.

Costea I şi Velayos, luaţi, urmează Nistor
CFR a început să pregătească deja sezonul viitor, acontîndu-i pe atacantul Florin Costea, 10.000 de euro salariu lunar şi 100.000 de euro la semnătură, şi pe fundaşul lateral Javier Velayos, liber de contract, după ce i-a expirat acordul cu FC Braşov. Vîrful Severinului s-a înţeles pentru un contract pe 3 ani, spaniolul pe 4 sezoane. Ambii vor fi prezentaţi săptămîna viitoare. De luni se vor demara negocierile finale cu Pandurii pentru transferul lui Dan Nistor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
alpha.dog
alpha.dog  •  01 Iunie 2013, 17:53
Postat de calea_victoriei pe 01 Iunie 2013, 08:54

Hamotuvski a cam frecat bara pina acum asa ca depinde ce meci prinde pentru ca e imposibil sa afirmi ca e in forma . Va conta si lipsa lui Geraldo . Cfr-ul in ultimele meciuri a prins o forma buna totusi moralul este mai bun pentru Petrolul care deja e calificata in europa asa ca va juca fara stres prea mare . In plus vor fi vreo 25 de mii de prahoveni care o sa-i impinga de la spate . Greu sa dau un pronostic . Sper sa vedem o final frumoasa fara probleme de arbitraj . Succes ambelor echipe si sa castige cel mai bun . Fara penaltiuri ca nu am timp .

bate cfr stai linistit sa crape banolerosii,imperatorii valahii si daviderii tuciurii

puradelul.alpin
puradelul.alpin  •  01 Iunie 2013, 17:34

petrolu nu are sanse in fata lu cristi balaj

puradelul.alpin
puradelul.alpin  •  01 Iunie 2013, 17:31

tati ma asigurat ca nea arpi a cumparat deja cupa pentru cefere

Vezi toate comentariile (62)
Comentează