FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA

FOTO Bannerul oltenilor a creat confuzie pe Arena Națională: „6 ani de la prima strigare”

Fanii Universității Craiova prezenți pe Arena Națională la Supercupa cu CFR Cluj au produs confuzie cu un banner afișat în peluză +46   FOTO
Fanii Universității Craiova prezenți pe Arena Națională la Supercupa cu CFR Cluj au produs confuzie cu un banner afișat în peluză

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 20:35 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 21:23

Fanii Universității Craiova prezenți pe Arena Națională la Supercupa cu CFR Cluj au produs confuzie cu un banner afișat în peluză.

AICI, toate detaliile despre Supercupa României

Suporterii Craiovei, mult mai numeroși decât admiratorii campioanei României, au afișat o coregrafie la peluză, precum și un banner al cărui mesaj a produs confuzie pe Arena Națională.

Bannerul care a provocat confuzie la Supercupa României: ce au afișat fanii Craiovei

„La 6 ani de la prima strigare, Știința, fii triumfătoare!”, este mesajul afișat de olteni, care a creat confuzie printre spectatori, aceștia întrebându-se dacă se referă la momentul promovării clubului în prima ligă. Totuși, CSU Craiova a intrat în prima ligă în 2014.

Din informațiile GSP.ro, în spatele bannerului stă un alt mesaj. Acesta face referire la brigada de suporteri care l-a afișat, North Lions, înființată în urmă cu 6 ani.

FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
+42 FOTO

Oltenii, majoritari pe Arena Națională

În jur de 5.000 de persoane asistă la meci. Oltenii au galerie organizată, în jur de 2.000 de fani ai Craiovei fiind prezenți pe stadion, în vreme ce campioana României nu are galerie, ci doar în jur de 200 de suporteri, răsfirați la peluza opusă. În schimb, tribuna a doua este ocupată, în mare măsură, tot de susținători al alb-albaștrilor.

O mare parte dintre susținătorii vișiniilor au ajuns la stadion cu întârziere, trenul care i-a adus la București sosind cu doar 20 de minute înainte de ora de start a meciului.

În momentul aparției, aceștia și-au insultat rivalii, scandând „CSU, m*** CSU!”

CFR Cluj - CSU Craiova 0-0, 2-4 d.pen. » Craiova câștigă prima ei Supercupă, cu Pigliacelli erou la penalty-uri!
CFR Cluj - CSU Craiova
CFR Cluj - CSU Craiova 0-0, 2-4 d.pen. » Craiova câștigă prima ei Supercupă, cu Pigliacelli erou la penalty-uri!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
jony_10
jony_10  •  11 Iulie 2021, 12:52

Boovenii cei mai activi aici :)))) v-a stat în gat supercupa asta.. Nu va reveniți? Ați dormit bine mititeilor?? Cred ca sunteți populari acum după eșarfa aia cu numele vostru de la finalul meciului :)))))))

george.br
george.br  •  11 Iulie 2021, 12:38
Postat de dansy pe 10 Iulie 2021, 23:54

500 au fost numai in galerie restul la tribuna a doua ofticatule!

Ma, tu le-ai numarat picioarele, ma:))) Si ailalti s-au dus la tribuna a 2-a ca se certasera cu aia de la peluza, nu?:))))

dansy
dansy  •  10 Iulie 2021, 23:54
Postat de vidoq pe 10 Iulie 2021, 21:31

Care 2000!? Nu sunt nici 500 de clonati! Mai usor cu cifrele!

500 au fost numai in galerie restul la tribuna a doua ofticatule!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează