FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - STEAUA 1-1, 5-4 D.P.

Becali anunță o campanie de transferuri fără precedent: "Vom lua cinci-șase jucători. La noi nu marchează și nu driblează nimeni. Avem nevoie de sare și piper"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 23:21

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la finalul meciului pierdut de la Mioveni că va transfera cel puțin cinci jucători în pauza competițonală. Becali a declarat că e conștient de valoarea echipei actuale, dar anunță o campanie de transferuri masivă.

"Luăm trei-patru atacanți care să poată să marcheze goluri, noi n-avem atacanți. Alibec e rezolvat, la fel ca un alt atacant, dar nu vreau să spun mai multe acum.

Vom lua încă cinci-șase jucători, știu care e valoarea echipei actuale, de aceea nu sunt supărat. Dacă ai valoare, trebuie să câștigi în orice condiții. Ne trebuie jucători care să dribleze, la noi nu driblează nimeni. O echipă care are valoare trebuie să găsească drumul spre gol în orice condiție. Avem nevoie de cineva care să fie sarea și piperul echipei", a spus Becali la TV Sport ro.

"De Amorim îmi place, nu a confirmat total încă, dar va arăta altfel din a doua parte a sezonului. Ovidiu Popescu joacă foarte bine, a confirmat, joacă pe multe posturi. A confirmat în totalitate și îmi place foarte mult de el", a mai spus patronul Stelei.

"De Golubovici, Aganovici încercăm să scăpăm, să vedem dacă vom reuși, Golubovici are pretenții financiare" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
atentu
atentu  •  15 Decembrie 2016, 20:14
Postat de adianghelescu pe 15 Decembrie 2016, 09:58

serialul tanar si nelinisti e vax pe linga telenovela cu transferurile pe care o publicati ori de cite ori manaca *** bataie

Nu , slugile pupincuriste se tem ca nu cumva marele patron si puscarias pe deasupra sa le taie bruma de maruntis care-i caracterizeaza. Ca oricum , la cat de agramati sunt numai vad ei vreun angajament decat prin Papua-noua Guinee !

dorins
dorins  •  15 Decembrie 2016, 16:58

Ia și un antrenor, dacă tot ești pe la cumpărături!

adianghelescu
adianghelescu  •  15 Decembrie 2016, 12:30
Postat de adianghelescu pe 15 Decembrie 2016, 09:58

serialul tanar si nelinisti e vax pe linga telenovela cu transferurile pe care o publicati ori de cite ori manaca *** bataie

vai de capul nostru daca tarcul acela unde se adapostesc *** este un cuvant vulgar inseamna ca acest ziar a devenit pudic rau

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează