FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CHIAJNA - STEAUA 0-0, 4-3 LA PENALTY-URI

Becali face curăţenie la Steaua după înfrîngerea din Cupă: "Dau patru afară!"

Becali nu regretă prea mult eliminarea din Cupă.
Becali nu regretă prea mult eliminarea din Cupă.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 01:36

Gigi Becali e bucuros că a părăsit Cupa, dar spune că s-a edificat asupra jucătorilor de care se va despărţi în iarnă: Rocha, Bălan, Dumitraş şi Filip.

Prestaţia din partida cu Concordia a fost fatală pentru patru dintre stelişti. Gigi Becali a anunţat aseară cine sînt cei trecuţi pe lista neagră.

"Nu e dramatic că am ieşit din Cupă, eu zic că e mai bine aşa, competiţia asta ne încurca. Sîntem în cupele europene, luăm campionatul, e mai bine aşa. Sînt jucători care în iarnă vor pleca. Pe Dumitraş trebuie să-l dau înapoi, nu are ce căuta la Steaua. E aerian, doarme pe teren, nu ştie unde e! Să-mi dea Gheorghe Ştefan 100.000 de euro şi i-l dau înapoi. Am plătit 300.000 pe Dumitraş, iar Ştefan a zis că garantează pentru el. Dacă e caracter, să plătească, dacă e tîlhar, fuge! Pe Filip poate îl mai ţin rezervă că are salariu mic, deşi o echipă de talia Stelei nu poate avea asemenea rezerve! Rocha nu mai are ce căuta, nici Tibi Bălan. Rocha măcar şi-a scos banii, dar Bălan nici 10 la sută nu a acoperit. Am dat 600.000 de euro pe el şi m-am păcălit", a zis Becali la Fanatik Show.

"Nu sînt supărat că am ratat la penalty-uri, se întîmplă. Tănase s-a văzut că a tras tare, a vrut să marcheze, dar m-a supărat Chipciu că a fost indolent cînd a şutat" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Calificarea e frumoasă, a fost una muncită împotriva celei mai puternice echipe. Am exersat penalty-urile la antrenamente, iar Niţă a parat patru şuturi" ( Ilie Stan, antrenor Concordia)

"Nu m-am uitat în ochii steliştilor la penalty-uri, nu m-a interesat asta. Mi se spune "Chucky", ucigaşul cu faţă de copil, şi cred că mi se potriveşte după meciul ăsta" (Florin Niţă, portar Concordia)

"Sînt dezamăgit, dar le-am spus băieţilor că îi iubesc. Am ratat mult, ne-am bătut singuri, dar acum ne pregătim doar de meciul cu Dinamo, trebuie să cîştigăm acel meci!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Am ieşit din Cupă, asta e. Important e că sîntem primii în Liga 1 şi în Europa League. Sîntem 100% concentraţi pentru meciul cu Dinamo şi sînt convins că nu ne vom dezamăgi fanii" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
edpopescu
edpopescu  •  01 Noiembrie 2012, 15:02

da 6 (sase) : pe aia 2 si pe tine!

marin2
marin2  •  01 Noiembrie 2012, 10:03

PARIURILE - au stricat si vor strica complect sportul , asa cum la inceput religia si acum politica ( noua religie ) au distrus umanitatea . Nu exista nimic corect in a-ti bate joc de fotbal . S-a vazut inclusiv ca regizorul a incercat toate tertipurile pentru ca spectacolul sa para real .

axi1
axi1  •  01 Noiembrie 2012, 09:54
Postat de calinbucuresti pe 01 Noiembrie 2012, 09:41

Jiji, ce faci, dormi? Ai ramas fara un trofeu... Sau nu te-a interesat? Saptamana trecuta ziceai ca la Steaua sunt jucatori pentru trei echipe, care sa se lupte in Europa, campionat si Cupa Romaniei. Acum ti-a mai ramas doua... Peste o luna, dupa ce te vor bate Molde si Copenhaga in deplasare si iti vei lua una peste bot de la Stuttgart acasa, o sa ne spui ca de fapt nu te-a interesat nici Europa League, ci doar titlul... :)

Pai nu asta face personaju' asta grotesc in fiecare an? Pe el il doare de banii pierduti care trebuiau sa ajunga in buzunarele lui, mai exact titlul si Liga Campionilor. Nu-l intereseaza echipa, emblema, traditia, trofeele sau suporterii, daca nu scoate bani de pe urma lor!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close