FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

Bogdan Vintilă, ușurat după victoria FCSB cu Hermannstadt: „Jucătorii aveau nevoie de o victorie ca să se descătușeze”

Bogdan Vintilă în Hermannstadt-FCSB 1-2, foto: Raed Krishan/GSP
Bogdan Vintilă în Hermannstadt-FCSB 1-2, foto: Raed Krishan/GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 22:28

Bogdan Vintilă (48 de ani) a oferit declarații la finalul meciului de Cupă dintre Hermannstadt și FCSB, 1-2, în urma căruia FCSB s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Întrebat cum i s-a părut jocul prestat de FCSB, Bogdan Vintilă a ținut să își felicite jucătorii și speră că pasa proastă a echipei va trece odată cu această victorie.

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru faptul că nu au cedat până la sfârșit. Mă bucur foarte mult pentru această calificare, jucătorii au muncit mult și știu că aveau nevoie de o victorie să se descătușeze și ca joc și ca mental. Suntem în semifinale, acum trebuie să ne bucurăm în seara aceasta de victorie, după trebuie să ne pregătim de meciul de campionat cu Craiova, un meci foarte important. Sunt foarte mulțumit de jucători”.

Bogdan Vintilă: „Noi ne dorim să avem un fotbal spectaculos”

Bogdan Vintilă a subliniat faptul că își dorește ca echipa sa să presteze un fotbal spectaculos de fiecare dată, chiar dacă acest lucru nu le iese întotdeauna.

„Dacă vă uitați pe statistici, puteți vedea că echipele care joacă contra noastră aleargă cel mai mult. Noi încercăm să ne facem jocul, dar nu tot timpul când o echipă adversă joacă direct către poartă ne putem face jocul. Noi ne dorim să jucăm fotbal și să avem un fotbal spectaculos, ca prin acest lucru să crească și jucătorii în valoare”.

Dennis Man, dur după calificare: „Dacă nu dăm 100% e greu”

Adrian Petre, schimbat din nou la pauză 

Pentru al treilea meci consecutiv, Adrian Petre a fost schimbat la pauză. Vintilă a dorit să minimizeze acest lucru și a declarat că Petre încă se integrează la echipă.

„În prima repriză am avut jucători de viteză în benzi, pe Popică... după am încercat să avem o posesie prelungită între linii cu intrarea lui Man în interior. Adrian Petre are o perioadă în care trebuie să se adapteze la noi. Harlem (n.r. Gnohere) este accidentat, deci Adrian este singurul nostru atacant. Încercăm să îl menajăm pentru meciul următor. Este în proces de integrare în echipă”.

„Nu mi-a căzut bine, dar nu vreau să mai dezvolt. A trecut, vreau să mă axez pe echipa mea. Am încredere totală în cei 2 portari, în Vlad și Niga” 
- Bogdan Vintilă despre Bălgrădean

Citește și alte știri despre FCSB:

HERMANNSTADT - FCSB 1-2. Echipa lui Vintilă e în semifinalele Cupei României: fotbal de lemn și o fază de Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  06 Martie 2020, 09:56

Care victorie dubioasă fără autogol acum erau afară din cupă,povestiți să adormiți copii.Becali să îl premieze autorul autogolului să vină la FCSB.

1261410997223372
Dani Marcu  •  06 Martie 2020, 09:50

PLEACA MA ACASA CA ESTI UN ZERO CA ANTRENOR .NICI DE MASEOR NU POTI FI BUN

103798407052226
 •  06 Martie 2020, 09:28
Postat de corectu pe 06 Martie 2020, 07:39

Vintilă să ne spună de ce echipa joacă prost.

pai de ce nu intrebi antrenorul...pe mister...pe eminenta cenusie din spatele altarului ?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează