FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI/CFR-DINAMO 2-2 PREL./2-4 LA PENALTY-URI

Borcea: ”Echipa chiar a jucat bine, am cîştigat în special datorită mijlocului!”

Cristi Borcea s-a bucurat din SUA pentru succesul lui Dinamo
Cristi Borcea s-a bucurat din SUA pentru succesul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 21:51

Cristi Borcea nu a putut fi pe ”Naţional Arena”, dar a urmărit triumful lui Dinamo din Supercupa cu CFR live de la Miami. Pentru acţionarul dinamovist nu există dubii: ”Am învins pe bune. Am dominat meciul de la un capăt la altul. CFR a marcat două goluri din două ocazii”.

În privinţa meritelor, ”Ţucudean a marcat de două ori şi a fost desemnat pe drept omul meciului. Însă trebuie să ne uităm în ansamblu, la toată echipa. Eu cred că am cîştigat datorită mijlocului. Cu Munteanu, cu Boubacar, cu Issa Ba... Avem un lot competitiv”.

Nu l-a uitat pe antrenorul Dario Bonetti: ”Am crezut tot timpul în el. Deşi în presă apărea altceva, pentru noi era clar că nu pleacă”. În schimb, ”pentru Marius Niculae sînt ceva oferte, dar nimic concret. Noi sîntem pregătitţi de o despărţire. De aceea i-am adus pe Andrei Cristea şi pe Mărkuş”.

 

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
bahoi
bahoi  •  15 Iulie 2012, 13:46
Postat de haideusicfr pe 15 Iulie 2012, 09:22

Ma securistule vindeai butelii de 100 mii zilnic pe sub mana pe vremea *impuscatului * ? Cu * acordul * cui ? Ati castigat la *mijloc* ? Eu am vazut ca ati facut-o la 11 metri... Daca arbitrul era corect va anula amandoua golurile.

haideusicfr De la mata din p izda ca ca tule. Aseara CeFuRa na mai mai avut bani de platit albitri sau cum de ati pierdut rahatilor.

bahoi
bahoi  •  15 Iulie 2012, 13:43
Postat de alpin pe 15 Iulie 2012, 10:00

Ce-ti mai face puradelul, maroniule indian? Tot mai sufera de prost.tata?!

Ce-ti mai face puradelul, maroniule indian? Tot mai sufera de prost.tata?! Alpin puradelul da m ui e la bozgori ca tine. Iar tu si neamul tau de ca cati ar trebi sa fugiti in ungaria.

alpin
alpin  •  15 Iulie 2012, 10:00
Postat de bahoi pe 15 Iulie 2012, 00:59

cfr ar trebui sa joace in campionatul bozgoresc are mai multe maimute in lot decat romani

Ce-ti mai face puradelul, maroniule indian? Tot mai sufera de prost.tata?!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează