FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN CFR CRAIOVA - STEAUA, AZI, 20:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Brandan va juca fundaş stînga în Cupă

Articol de , - Publicat joi, 23 septembrie 2010 00:00

Pentru că Edi Iordănescu vrea să-l menajeze pe Latovlevici, argentinianul va evolua în apărare


Steaua va avea o echipă mult schimbată diseară, la debutul în Cupă. Cea mai importantă modificare va fi pe banda stîngă în defensivă. Edi Iordănescu intenţionează să-l odihnească pe Iasmin Latovlevici, care a evoluat pînă acum în toate minutele posibile în cele 10 meciuri.

Cum altă variantă în lot nu există, îl va pune fundaş stînga pe Pablo Brandan (foto), care va juca în acea poziţie pentru prima dată de cînd a venit în Ghencea. Ilie Dumitrescu l-a folosit doar mijlocaş central, aceasta fiind una dintre deciziile care l-au nemulţumit pe Gigi Becali, care îl dorea pe sud-american pe stînga, fie fundaş, fie mijlocaş.

Latovlevici nu va fi singurul om de bază care va fi odihnit. Geraldo, Tănase, Bicfalvi şi Kapetanos nici nu vor face deplasarea, în timp ce Stancu se va afla doar pe bancă. Aproape toţi transferaţii de la Unirea vor fi titulari, singurul care va rămîne rezervă fiind, probabil, Marinescu.


Revine după 6 luni
Meciul de diseară va consemna şi reîntoarcerea în lotul Stelei a lui Janos Szekely după grava accidentare de la genunchi, suferită în primăvară. Szekely va fi rezervă şi, în funcţie de scor, va fi folosit pe final 20-25 de minute. Ultima partidă jucată pentru Steaua a fost pe 26 martie 2010, la Tg. Jiu.

Rezerve de 5 milioane €
Edi Iordănescu va avea la dispoziţie rezerve de lux la meciul de diseară, de la Craiova. În afara portarului Cezar Lungu, ceilalţi 6 au costat-o pe Steaua nu mai puţin de 5 milioane de euro. Pe Bogdan Stancu şi Szekely s-au plătit cîte 1,5 milioane, pe Răduţ 750.000 de euro, pe Latovlevici şi Abrudan cîte o jumătate de milion, iar pe Marinescu 300.000.

Fără finală de 11 ani
Ultima Cupă a României cucerită de Steaua datează din 1999, cînd a învins-o pe Rapid la penalty-uri. Tot de atunci datează şi ultima finală disputată în această competiţie.


"Gata cu surprizele neplăcute!"
Marius Bilaşco (foto) crede că numele o va ajuta pe Steaua să treacă de Gaz Metan CFR Craiova: "Steaua rămîne un club mare, indiferent de momentul prin care trece. Am produs cam multe surprize neplăcute în ultimele jocuri, dar de data asta nu va fi cazul, ne vom califica!". Cînd juca la Unirea, Bilaşco a pierdut toate meciurile disputate cu trofeul pe masă: o finală de Cupă şi două Supercupe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
valliev2dor
valliev2dor  •  23 Septembrie 2010, 11:16

corect star01

star01
star01  •  23 Septembrie 2010, 10:29

fostele glorii care au stat pe banca Stelei s-au autoumilit,au fost mari jucatori dar sunt mici ca antrenori asa ca....

valliev2dor
valliev2dor  •  23 Septembrie 2010, 10:24

bv boolq. o idee buna. tin mult la bicfalvi, insa mergea imprumutat anul acesta ptr experienta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează