FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - PETROLUL, JOI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cale liberă spre semifinale pentru Dinamo? » Răchită îi menajează pe Pompiliu Stoica şi Florentin Dumitru

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 15:08

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită, îi va menaja pe doi dintre jucătorii de bază ai echipei sale, Pompiliu Stoica şi Florentin Dumitru, în meciul cu Dinamo din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, informează site-ul oficial al clubului

"Pentru confruntarea cu Dinamo, contând pentru sferturile Cupei României, ploieştenii vor intra de mâine în cantonament, Vivi Răchită hotărându-se şi asupra lotului cu care va aborda întâlnirea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Accidentat la gleznă în partida cu Pandurii Târgu Jiu, Daniel Opriţa nu este apt de joc, în vreme ce alţi doi oameni de bază, Pompiliu Stoica şi Florentin Dumitru, vor fi menajaţi. În locul celor trei, în cantonament vor rămâne Ciprian Milea, Mihai Tudor şi Nenad Djurovici", menţionează site-ul citat.

Dinamo - Petrolul Ploieşti va avea loc joi, de la ora 20.30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
andrei_fcp
andrei_fcp  •  07 Decembrie 2011, 12:44

Prima veste buna pe ziua de azi !

gio1
gio1  •  06 Decembrie 2011, 19:36

Nu stiu de ce , la Ploiesti dupa '90 a fost cel mai tare cuib de securisti (evident dupa bucuresti). La primarie, si in tot orasul dadeai (si dai...de tot felul de niculaie de diverse grade...). Nu e de mirare ca petrolul "se concentreaza pe campionat" acum....Echipa e a primariei, primaria e a baietilor, baietii au sefi la bucuresti...etc...cine stie cunoaste!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează