CUPA ROMANIEI  ·  RAPID BUCUREȘTI - DOMNEȘTI 3-0

Calificare fără emoții » Rapidul a învins-o pe Viitorul Domnești, 3-0, și merge în turul 2 din Cupa României

Miercuri, 01 August 2018, 19:20

Rapid București a avut parte de un debut fericit în noul sezon. Giuleștenii s-au impus pe teren propriu în fața celor de la Viitorul Domnești, fără emoții, scor 3-0.

Acest meci contează pentru turul 1 al Cupei României. Primul gol al echipei lui Constantin Schumacher a fost înscris de Marian Vlada. Vârful venit iarna trecută de la Afumați a trimis un șut plasat spre vinclu, iar mingea n-a putut fi oprită de goalkeeperul formației de Liga a 3-a.

Al doilea gol al giuleștenilor a venit în minutul 73 și a fost marcat de Burlacu, intrat pe parcurs. Acesta a reluat din apropiere în poarta goală o minge respinsă de portarul celor de la Domnești.

Când mai erau mai puțin de 10 minute, același Marian Vlada a trasformat un penalty și a dus scorul la 3-0. 

Așadar, Rapid se califică în turul secund din Cupa României, care este programat pe 15 august. Îmbucurător pentru giuleșteni e faptul că echipa arată bine și nu pare că resimte plecarea lui Daniel Niculae. 

În turul II vor fi 56 de echipe, 34 dintre ele din faza I și alte 22 din Liga a 3-a.Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (2)

legendavisinie  •  01 August 2018, 20:16

Urmează un cantonament în Turcia, vor mai fi și trasferuri de jucători.

Legionarul Rapid  •  01 August 2018, 20:15

Arătăm chiar bine pentru primul meci oficial. Am înțeles ca vor mai fi vreo 3 transferuri și gata de debut pentru liga 3 care va fi incheiata cu o promovare fara emotii in liga a doua !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1