FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OŢELUL - PANDURII 2-3, DUPĂ PRELUNGIRI

Calificare în familie » Pandurii a avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în sferturi, 3-2 cu Oţelul

Erico și Elton da Silva s-au bucurat împreună
Erico și Elton da Silva s-au bucurat împreună

Articol de - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 22:42

Pandurii au ajuns în "sferturi" după un meci spectaculos, în care gorjenii au întors rezultatul cu două goluri marcate de fraţii din defensivă.

Cu scaunul clătinîndu-i-se, Petre Grigoraş a poposit în oraşul unde mult timp a fost cel mai tare. O eliminare în faţa Oţelului l-ar fi îndepărtat probabil de la cîrma Pandurilor. Meciul a început rău pentru gorjeni, Iulian Popa a trimis un lob a la Hagi de la 25 de metri şi Gliwa s-a văzut învins (10).

Peste două minute a venit însă egalarea, Predescu marcînd cu o execuţie frumoasă. Fazele s-au succedat cu repeziciune la ambele porţi, cele două formaţii făcînd parcă în ciudă Ligii 1, acolo unde nici una dintre ele nu se descurcă bine.

Cernat a driblat, a şutat şi a pasat ca în vremurile bune, iar Predescu a rămas un permanent pericol pentru Oţelul. La pauză, gălăţenii au intrat în avantaj, după reuşita lui Cristea, care a pus capul la centrarea perfectă a lui Popescu (41). 2-1!

Asediul gorjenilor a continuat şi în repriza secundă şi acelaşi Predescu l-a pus la grea încercare pe Hotoboc (54), iar apoi a lovit transversala cu un şut năprasnic (61). Replica gazdelor a venit de la Iulian Popa, dar Gliwa s-a opus (63). Jula a trimis şi el puţin alături cu capul, iar Nistor a nimerit şi el transversala, chiar înainte ca Erico să egaleze (88).

În prelungiri, gălăţenii au căzut fizic, iar Elton da Silva, fratele şi colegul din centrul apărării al lui Erico a înscris şi el, reluînd cu capul o minge trimisă din corner de Nistor. Gazdele n-au mai avut forţa să revină şi meciul s-a încheiat tot cu Pandurii în ofensivă, Nistor lovind încă o dată aceeaşi transversală, iar Grigoraş pleacă la Tîrgu Jiu cu o calificare obţinută pe stadionul unde a trăit cele mai frumoase momente ale carierei.

"Sînt bucuros că ne-am calificat, chiar dacă am avut şansă cînd am egalat pe finalul meciului. Îmi pare rău de situaţia Oţelului, am trăit la Galaţi clipe foarte frumoase şi din acest motiv voi renunţa la toate restanţele financiare, ba mai mult, voi dona şi 1.000 de euro" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"A fost un meci nebun, am făcut cu siguranţă cel mai bun joc de cînd sînt eu la echipă, dar cînd faci cadouri fotbalul nu te iartă" ( Tibor Selymes, antrenor Oţelul)

639709-otelul-pandurii-2-3.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
hotangels
hotangels  •  07 Noiembrie 2014, 10:30

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează