FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  

„Cel mai greu adversar”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2008 00:00

Preşedintele Daciei Mioveni, Viorel Ilinca, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că CFR Cluj este cel mai dificil adversar pe care îl putea întâlni în semifinale, dar spune că formaţia argeşeană poate produce surpriza, aşa cum s-a întâmplat în sferturi, când a eliminat pe Dinamo.

"Suntem într-o fază avansată şi, din punctul meu de vedere, faptul că Dacia a ajuns aici e sigur o performanţă pentru o echipă nou-promovată.

Cu puţină şansă puteam întâlni un alt adversar. Cel mai accesibil era Gloria Buzău, dar asta a fost. CFR Cluj e liderul Ligii I, e cel mai greu adversar.

Bine, nici cu Unirea Urziceni nu era mai uşor, dar vom juca şi vom vedea. Nu uitaţi că nici cu Dinamo nimeni nu ne dădea vreo şansă şi totuşi am reuşit să eliminăm această echipă", a spus Ilinca.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  14 Martie 2008, 18:52

ce-ar fisa vedem o finala DACIA - BUZAU?

 •  07 Martie 2008, 15:13

unde se joaca semifinalele?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează