FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

CFR Cluj - CSU Craiova, Supercupa României » Marius Șumudică avea alte așteptări: „Speram la o audiență mai numeroasă”. Câte bilete s-au vândut

CFR Cluj - CSU Craiova, Supercupa României » Marius Șumudică avea alte așteptări
CFR Cluj - CSU Craiova, Supercupa României » Marius Șumudică avea alte așteptări

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 19:22 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 19:25

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre Supercupa cu CSU Craiova, care se dispută azi pe Arena Națională. Meciul e liveTEXT AICI, de la ora 20:00.

„Am exersat și penalty-urile. Am spus-o mereu că importante sunt competițiile europene. Acolo sunt banii, acolo e reprezentarea fotbalului românesc, trebuie să ții standardul sus.

Dar vrem trofeul azi, nu vom face rabat la efort. Trebuie să fim proaspeți la returul cu Banja Luka, de aceea avem acest sistem de rotație.

Mă așteptam să fie mai multă lume la meci, dar covid a pus stop multor activități cotidiene. Speram la o audiență mai numeroasă, însă nu e ușor să-ți iei și bilet, să plătești și testul... Cel mai mic preț ar însemna 100 de lei, ceea ce pentru un om de rând e un efort”, a declarat Marius Șumudică înainte de meci, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

4.800de bilete s-au vândut până la ora 17:00

Suntem interesați de trofeu pentru palmares, contează Supercupa. Îi dăm importanță. Nici cei de la CFR nu se gândesc azi la ce se întâmplă marți, sigur sunt și ei interesați de trofeu. Că învingem în 90 de minute sau la penalty-uri, nu contează, să vină la Craiova. 

Echipa nu poate fi la începutul sezonului la potențialul maxim, suntem la 65-70%. Ei au început mai devreme, au un avantaj. Au jucat și acest meci oficial, care te ajuta să intri mai repede într-o formă sportivă. 

Conte și Găman sunt niște plusuri clare în apărare, o să fie concurență mai mare, un randament mai bun. Mai e și concurența între cei doi portari, ne dorim să intre cine e cel mai în formă și să nu ia goluri. Mi se pare foarte reușit «transferul» lui Koljic, care revine după accidentare, un an de zile nu l-am putut folosi. Markovic revine după împrumut... Echipa are cu ce să se prezinte în fiecare compartiment. 

Au câștigat și ei multe trofee, dar și noi am făcut multe cadouri Suntem cam «finuții» lor, dar azi nu vrem să mai fim.
Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Totul despre CFR Cluj - CSU Craiova AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  11 Iulie 2021, 10:37

"să plătești și testul.." ??? Care test, ca vaccinul e gratuit !

eugen_76pan
eugen_76pan  •  10 Iulie 2021, 19:39

pai asta nu stie ca CFR e o echipa de cartier cu 3 suporteri?

ali.bec
ali.bec  •  10 Iulie 2021, 19:31

Programarea pe Arena Naționala e un alt Burlenism. Trebuia jucat la Craiova sau la Cluj.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează