FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - FCSB

EXCLUSIV Proteste înainte de CFR Cluj - FCSB: „De ce se joacă la Ploiești și e un arbitru din București? CFR pornește cu un handicap”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 13:28 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 17:07

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc azi în  Supercupa României, însă delegarea lui Radu Petrescu și alegerea locului de disputare sunt considerate neinspirate.

Alin Minteuan, fostul antrenor secund al lui Petrescu la CFR Cluj, a fost prezent la GSP LIVE și a criticat delegarea unui arbitru din București și disputarea meciului la Ploiești, considerând că formația din Cluj are un dezavantaj. 

VIDEO Alin Minteuan înainte de CFR Cluj - FCSB: „De ce se joacă la Ploiești și e un arbitru din București?”

„Este un meci de care pe care, se va juca cu trofeul pe masă și nicio echipă nu se va menaja. Ambele echipe își vor dori acest trofeu. Văd că sunt foarte multe discuții despre arbitraj, care cred că nu-și au rostul. 

Dar vreau să vorbesc despre un aspect. Nu înțeleg de ce acest meci se joacă la Ploiești! Din câte am văzut, CFR joacă acasă meciul din campionat, iar FCSB joacă tot pe teren propriu. De ce nu s-a găsit o variantă de mijloc? Putea să se joace la Sibiu, la Mediaș.

Legat de arbitru, e un arbitru din București. De ce nu poate fi Horațiu Feșnic, un arbitru din Cluj? Lucrurile nu sunt chiar așa cum ar trebui. Până la urmă, CFR este echipa care are un handicap din start”, a spus Minteuan la GSP LIVE.

 Iordănescu vede interesul echipei. Nimeni din club nu iese cu o declarație clară cu privire la ce se întâmplă pe lângă club. Atunci, Edi simte că trebuie să pună el presiune pe arbitri, pe joc în sine. Nu neapărat că nu e susținut, probabil simte nevoie să vină cu anumite declarații. CFR are în staff-ul administrativ oameni competenți, care își văd interesele. Nu apar la TV pentru a face declarații, dar știu ce fac
- Alin Minteuan

CFR Cluj și FCSB, echilibru cu Petrescu arbitru

În mod normal, Supercupa României ar fi trebuit să se dispute înaintea startului de campionat, însă condițiile speciale din ultimul an, influențat de pandemie, au dus la mutarea duelului în primăvară. Pentru duelul de azi, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege pe Radu Petrescu. 

În Liga 1, „centralul" din București a condus 27 de jocuri ale celor de la FCSB: 13 victorii ale roș-albaștilor, 9 remize și 5 înfrângeri. De partea cealaltă, CFR are 22 jocuri cu Petrescu la centru: 11 succese, 6 remize și 5 înfrângeri

Citește mai multe știri despre duelul CFR Cluj - FCSB: 

Gigi Becali, decizie care îi va înfuria pe fanii lui FCSB: „Asta i-am spus lui Toni Petrea”

Ironii către CFR Cluj și Iordănescu înainte de duelul cu FCSB: „Să-i ceară consultații lui Kovacs!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
cirus11
cirus11  •  15 Aprilie 2021, 20:49

Si critica asta cu arbitrul este destul de ridicola pt mine... de parca un arbitru din Bucuresti o sa aiba imboldul sa apere interesele unei echipe din Bucuresti. Poate daca era vorba de un oras mititel dar asa nu inteleg. FCSB sau Steaua au suporteri in toata tara de fapt as paria ca sunt destule zone in tara asta unde proportia de stelisti este mai mare decat in Bucuresti in sine...

cirus11
cirus11  •  15 Aprilie 2021, 20:47

Medias este la mijlocul distantei dintre Bucuresti si Cluj?? :)))

magic4ever
magic4ever  •  15 Aprilie 2021, 20:03

Se pare ca a avut efect toata gargara facuta de Becali inainte de supercupa...e prea de tot sa arbitreze un arbitru din Bucuresti, jocurile sunt facute sa castige Fcsb, sigur o sa primeasca un penalty la simularile lui Tanase sau Popescu...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează