FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - VIITORUL 0-1

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Ciprian Deac și Mario Camora, primele concluzii după eșecul din Supercupă: „Era clar că nu vom avea ritmul potrivit” + cum au prefațat meciul cu Astana

Ciprian Deac, în dreapta, a nimerit bara la una dintre ultimele faze ale meciului // FOTO: Gazeta Sporturilor
Ciprian Deac, în dreapta, a nimerit bara la una dintre ultimele faze ale meciului // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 22:09

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Ciprian Deac, 33 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei CFR Cluj, a trasat concluziile după eșecul la limită suferit în fața Viitorului, 0-1, în Supercupa României. 

„Puteam egala la ultima fază, dar acesta este fotbalul. Au fost două echipe fără ritm de joc pentru că meciurile amicale sunt diferite de cele oficiale. Nu ne îngrijorăm înaintea meciului cu Astana, era clar că nu vom avea ritmul potrivit. Ne rămâne doar să ne concentrăm pentru meciul de marți de la Astana.

Cred că un rezultat de egalitate era echitabil, dar fotbalul greșeala așteaptă. Ce putem face mai mult? Era frumos să câștigăm și acest trofeu, dar din acest moment gândurile noastre trebuie să zboare doar spre meciul cu Astana”, a spus Ciprian Deac, la TV Telekom Sport.

„Astana e o echipă bună, ne va aștepta un meci greu, pe teren sintetic. Cei de acolo sunt în plin campionat, au ritm de joc, ne va fi greu” Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

„E greu pentru noi, dar de data aceasta s-a schimbat norocul. A fost primul meci oficial, tot timpul e greu să joci în primul meci oficial dintr-un sezon. Ne așteaptă un meci greu marți, dar trebuie să mergem acolo pentru a obține un rezultat cât mai bun” Mario Camora, fundaș CFR Cluj

Vezi aici toate detaliile de la meciul CFR Cluj - Viitorul 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  07 Iulie 2019, 09:37

Echipa imbatranita cu jucatori mercenari si politica falimentara de a nu promova tineri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează