FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OPTIMILE CUPEI ROMÂNIEI 2011/2012

Chivorchian: "Timişoara e vicecampioana României, nu ne temem de Steaua". VEZI TOATE REACŢIILE DE LA RADIO GSP DUPĂ TRAGEREA LA SORŢI!

Tatu si Costea au o misiune grea in fata Timisoarei
Tatu si Costea au o misiune grea in fata Timisoarei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 17:21

După tragerea la sorţi a optimilor de finală din Cupa României 2011/2012, în direct la Radio.GSP.RO au venit şi reacţiile reprezentanţilor cluburilor care au fost prezenţi la FRF.

"Sîntem mulţumiţi că jucăm primul meci acasă. Am avut oarecum noroc că am căzut cu o echipă din liga a doua, dar ştiţi că meciurile în cupă produc surprize", a declarat Ioan Horoba (Gaz Metan) în direct la Radio.GSP.RO
--------------------------------
"Una dintre cele două echipe trebuie să iasă din lupta din cupă, dar va fi bine pentru suporteri că va fi un spectacol. Nu mă aşteptam să picăm cu Astra. Se va juca sigur pe stadionul adversarei noastre", a spus Renzo Rossi (reprezentantul Petrolului la tragerea la sorţi)
--------------------------------
"Nu ştiu dacă e un meci bun pentru Rapid, dar am avut ceva noroc, aşa cum s-a întîmplat şi la prima extragere. În primul rînd scutim o deplasare costisitoate şi obositoare. E posibil să jucăm din nou pe Giuleşti, dar meciul nu este unul uşor. Sper să nu avem parte de surprize şi acum. Consider că Rapid rămîne favorită.

CITEŞTE ALTE REACŢII DE LA TRAGEREA LA SORŢI

Rapid a avut noroc, Steaua nu prea aş zice. Astra-Petrolul este un meci important, privind rivalităţiile pe plan local", a declarat Cristi Costache (Managerul Sportiv al echipei Rapid)
--------------------------------
"Nu este un meci uşor. Toate meciurile din Cupa României sînt dificile. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi şi să trecem mai departe. Asta contează", a spus Dănilescu (Dinamo) după tragerea la sorţi.
--------------------------------
"În meciul nostru se întîlnesc vicecampioana României cu ocupanta locului 4 în sezonul trecut, pentru că Timişoara a fost retrogradată din motive administrative. Noi avem obiectiv cîştigarea Cupei. La echipă nu sînt probleme financiare mari. Atîta timp cît alături de echipă au fost cele două entităţi locale, Timişoara a fost o forţă. Sper ca noi să fim surpriza plăcută", a declarat Gheorghe Chivorchian (Poli Timişoara).

VEZI ŢINTARUL OPTIMILOR DE FINALĂ DIN CUPA ROMÂNIEI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
viezure
viezure  •  06 Octombrie 2011, 02:14

Chivorchian e hazliu. Daca TM nu dadea drumul la multi jucatori importanti, era intr-adevar vicecampioana Romaniei. Chiar si-asa, va fi un meci echilibrat :D

violet_alex
violet_alex  •  06 Octombrie 2011, 01:35

fratii costea + prepe se intorc la locul faptei dupa 0-4 in primavara... sa vedem ce va fi si de data asta, dar la ce jucam noi ma indoiesc k o sa facem vreo branza nu k ar fi steaua cine stie ce, ci pt k suntem mai mult decat varza.

boeru_cornel
boeru_cornel  •  05 Octombrie 2011, 22:38

Horoba e din ce in ce mai senil !!! Cum e posibil ca presedintele unui club sa nu stie ca in aceasta faza a competitie se joaca un singur meci ???!!!! Din prima etapa a sezonului a debitat numai prostii !!! De ce aveti nevoie de un astfel de individ ? Pentru relatiile lui, nu ??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează