FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - VOINŢA SIBIU 2-1 (DUPĂ PRELUNGIRI)

"Cîini" fără voinţă » Trupa lui Bonetti s-a chinuit în Cupa României cu ocupanta locului 8 din Seria B2

Intrat la pauză, Strătilă a egalat peste 17 minute.
Intrat la pauză, Strătilă a egalat peste 17 minute.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 23:34

Dinamo a început fără majoritatea titularilor, a jucat foarte slab şi a fost aproape să genereze surpriza "16"-imilor.

Dinamo mizează pe tineri, iar Dario Bonetti e fidel infuziei de sînge proaspăt. Numai că trebuie să mai ai şi cu cine. Timp de o repriză, "cîinii" au jucat extrem de slab, iar singurele zvîcuri nu au venit de la puşti, ci de la Dănciulescu. Ţucudean (40) a trecut lejer de portar, a tras spre poartă, dar Apostol, pe linie, a bubuit mingea. Contraatacul a adus o bară în dreptul sibienilor.

Mai multe imagini!

Alarmă şi agitaţie pe banca roş-albilor ca în caz de incendiu. Careul a fost mistuit de flăcări în minutul 53, cînd Heil a marcat în urma unui joc deplorabil al "cîinilor"! Roş-albii s-au trezit cu ajutorul lui Strătilă, care a marcat din doi metri la capătul unei pase pe spate a tînărului Filip.

S-a văzut că a fost o întîmplare, întrucît meciul a ajuns în prelungiri după ce Axente (90) a ratat din 4 metri! Rus (93) a marcat cu un şut puternic de la 16 metri şi a adus o calificare în urma unui joc îngrijorător.

"Sîntem nemulţumiţi pentru că trebuia să ne calificăm după 90 de minute. Sperăm să nu se simtă oboseala în meciul din campionat, din etapa viitoare, cu Pandurii" (Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo)

"Cu Dinamo, toată lumea va juca bine în Cupă pentru că sîntem deţinătorii trofeului. A contat şi că tribunele au fost goale, păcat că nu jucăm pe Naţional Arena, acolo avem mai mulţi spectatori" (Sorin Strătilă, mijlocaş Dinamo)

Dinamo - Voinţa Sibiu 2-1
Au marcat: Strătilă (62), L. Rus (93) / Heil (51)

Dinamo: Bălgrădean - Homei, Luchin, Scutaru, Burnea (D. Grigore, 80) - L.Rus, Galcev, Boubacar (Strătilă, 46), S. Filip - Ţucudean (Axente, 60), Dănciulescu. Antrenor: Dario Bonetti.

Sibiu: Zăvoi - Armenean (Măjer, 78), D. Apostol, Heil, Tătar - Burlacu, C. Cruceru (Cigan, 59), Beza, C. Străuţ, Szabo - Neguţ (Dudiţă, 70). Antrenor: Alexandru Pelici.

Spectatori: 1.000

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Dănciulescu nu mai are drept de căpitan
Altădată primul căpitan al echipei şi în primii trei în ultimii trei ani, Ionel Dănciulescu nu se mai regăseşte printre liderii vestiarului în viziunea lui Dario Bonetti. Italianul i-a oferit ieri banderola de căpitan lui Srgian Luchin, unul dintre fotbaliştii cu care a avut un conflict la începutul acestui sezon.

Andrei Cristea uitat iar!
E clar! Dario Bonetti nu-l suportă pe Andrei Cristea. Aseară l-a scos la încălzire încă de la pauză şi l-a ţinut în joc de glezne pînă în minutul 80, cînd a ales să-l introducă pe Grigore, în loc să forţeze cu Cristea în atac. Fanii de la tribuna I i-au scandat numele atacantului şi au fluierat decizia lui Bonetti.

Infuzie de tineret
Dario Bonetti a păstrat sistemul 4-4-2, sugerat de acţionari după cele două înfrîngeri cu Astra şi CFR Cluj. Ieri, italianul a început împotriva Voinţei Sibiu cu jucători care au evoluat mai puţin, dar şi cu mulţi tineri de la echipa a doua pe bancă. Fundaşul stînga Ionuţ Burnea (19 ani), văzut drept un tînăr de mare viitor, a fost titular. Darius Buia şi Albert Alexandru au fost şi ei promovaţi la echipa mare.

Inbox:
- Roş-albii au fost susţinuţi aseară de numai 300 de suporteri, dintre care 100 au format galeria din Peluza "Cătălin Hîldan".
- Alexandru Pelici, proaspăt revenit la Sibiu, a stat pe bancă, însă pe foaia de joc antrenor principal a fost trecut Ioan Luca.
- Sibiul a fost susţinut aseară de opt suporteri ce au făcut deplasarea cu trenul.
- În minutul 28, Boubacar i-a aplicat o talpă pe tibie lui Dumitru Apostol. "Centralul" Paul Unimatan i-a acordat "galben", deşi oaspeţii solicitau eliminare pentru intrarea dură.
- Alessandro Birindelli, secundul lui Bonetti, a urmărit meciul de la masa presei şi şi-a luat notiţe în permanenţă.
- Suporterii dinamovişti i-au scandat aseară numele lui Claudiu Niculescu, atacant ce a făcut istorie în Ştefan cel Mare şi care, în această săptămînă, a pus ghetele în cui.

ALTE REZULTATE ÎNREGISTRATE ÎN CUPA ROMÂNIEI:

Şoimii Pîncota (III) - Chiajna 2-3
Au marcat: A. Mihai (71), Filaret (81) / Lengyel (35-aut), V. Simion (45), Fl. Ilie (90+2)

Şoimii: Irimia - Românu, Lengyel, V. Suciu, A. Nistor (79 Leucuţa) - Huţanu (61 Uibariu), D. Mitu, A. Pavel, Bulzan (73 Filaret) - Burian, A. Mihai. Antrenor: Dan Cuedan

Chiajna: Fl. Niţă - Belu, Belica, Fl. Ilie, O. Damian - Leca, D. Stan (84 S. Pană), Purece (66 Ciupitu), Al. Popovici - Zuluf (73 Serediuc), V. Simion. Antrenor: Ilie Stan

Ceahlăul - Gloria Bistriţa 4-0
Au marcat: Aloisio (12), Velici (44, 86), M. Constantinescu (61)

Ceahlăul: B. Miron - Moreno, L. Cazan, Aloisio, Drugă - Onciu - M. Constantinescu (Bădescu, 63), Tolimir (V. Achim, 50), Golubovici - Ştefănescu (Margină, 70), Velici. Antrenor: Costel Enache.

Gloria: Oghinciuc - Tîrcă, Al. Tudose, Reano, Caffaso - Predescu, Feher, Ayza, Traşcă (Teica, 81) - A. Enescu (Braganca, 67), Fl. Bratu (Laio, 55). Antrenor: Nicolae Manea

Petrolul - Damila Măciuca 2-0. Mai multe inforaţii de la meci, AICI!

Meciuri rămase de disputat:

MIERCURI, 26 SEPTEMBRIE
Sportul Studenţesc - Oţelul Galaţi (se va disputa pe stadionul echipei Juventus Colentina), 16:30, Sport.ro liveSCORE pe GSP.RO
Turnu Severin - Mioveni, 16:30, liveSCORE pe GSP.RO
Braşov - Farul, 16:30, Sport.ro şi liveSCORE pe GSP.RO
Pandurii - FC Zagon, 16:30, liveSCORE pe GSP.RO
Delta Tulcea - U Cluj, 16:30, liveSCORE pe GSP.RO
Gaz Metan - FC Caracal, 16:30, liveSCORE pe GSP.RO
ACS Berceni - CFR Cluj, 19:00, DigiSport şi liveSCORE pe GSP.RO
Vaslui - FC Botoşani, 16:30, liveTEXT pe GSP.RO

JOI, 27 SEPTEMBRIE

Brăila - Viitorul Constanţa, 16:30, Sport.ro şi liveSCORE pe GSP.RO
Iaşi - Astra, 17:00, DigiSport şi liveSCORE pe GSP.RO
Rapid - Olimpia Satu Mare, 19:00, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO
Steaua - FCM Tîrgu Mureş, 21:30, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
gabidogu
gabidogu  •  26 Septembrie 2012, 19:08

Forza BONETTI...

bigiu
bigiu  •  26 Septembrie 2012, 18:54

FORZA DINAMO

darfcar
darfcar  •  26 Septembrie 2012, 14:59

Aici nu vorbim despre vointa,ce despre neputinta!!!Ca vointa au avut cainii aseara,dar s-au lovit de zidul sibienilor,de ardoarea cu care au jucat,cu voina de a castiga,dar s-au lovit si de neputinta de a lega mijlocul,de calitatea slaba de pe benzi.Se simte lipsa lui Nica si a lui Cristi Munteanu.Daca nu-i da nimeni pase lui Tucudelli nu are cum marca.Frustrarea lui Danciulescu s-a vazut pe final de meci la intrarea foarte dura la capitanul sibienilor,o intrare fara rost,la mijlocul terenului.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close