FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - ASA TG. MUREȘ 2-0

Ciorceri îl apără pe Muth » Ce l-a deranjat pe antrenorul mureșenilor după 0-2 cu CFR Cluj în Cupa României

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 22:40

ASA Tg. Mureș a ratat calificarea în finala Cupei României, după ce a pierdut cu CFR Cluj, 0-2.

După meci, George Ciorceri, antrenorul echipei mureșene, l-a apărat pe Sergiu Muth, cel care a greșit la ambele goluri, și a spus că este deranjat de faptul că echipa sa nu a marcat.

"Astăzi am jucat din primul minut de la egal la egal, mai puțin la cele două porți. Acolo gazdele au marcat, dar noi nu. Am venit cu gândul de a marca macăr un gol, pentru că știam că nu se poate altfel. M-a deranjat că nu am marcat. Am avut ocazii, dar nu le-am valorificat.

Ivan Gonzalez și Sergiu Muth au jucat bine azi, mai puțin la fazele golurilor celor de la CFR.

Dacă marcam un gol sau două, jocul era mai spectaculos. 

Pe acest final de sezon, obiectivul este locul 5. În plus, contează și orgoliul. Jucăm cu Astra și Steaua, care se bat la titlu, iar asta este o miză pentru noi", a spus Ciorceri la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează