FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Ciprian Petre a debutat cu gol la CSM Focşani și vrea o nouă promovare

Articol de - Publicat joi, 29 august 2019 17:27

Ciprian Petre (38 de ani), experimentatul mijlocaş, a debutat cu un gol important la CSM Focşani, în victoria cu Oțelul Galați, scor 3-1, în turul III al Cupei României. 

Cu prestaţii convingătoare, în ciuda celor 38 de ani ai săi, Petre a acceptat oferta venită de la CSM Focşani, gruparea condusă de Marius Bratu care are ca obiectiv în noul sezon promovarea în eşalonul secund. Petre a debutat cu gol la noua sa echipă restabilind egalitatea (90+1), din lovitură de pedeapsă, în meciul cu Oţelul Galaţi.  

CSM Focşani s-a calificat, în prelungiri, câştigând cu 3-1 jocul cu formaţia antrenată de Alex Ciobanu, care marcase prima prin Marius Matei în minutul 25. 

Vezi AICI toate rezultatele din Cupa României

Om de bază stagiunea trecută la SCM Gloria Buzău, în campania de promovare în eşalonul secund, Ciprian Petre nu s-a regăsit în lotul lui Ilie Stan pentru noul sezon de eşalon secund. 

Ciprian Petre a mai jucat la echipe precum Jiul Petroșani, Unirea Urziceni, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș și Juventus București.

VEZI ȘI:

CSA STEAUA - CS BALOTEȘTI 4-0 // Steaua și-a luat avânt după succesul din Cupă » Iulian Miu: „Facem față cu brio FCSB-ului!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează