FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CLINCENI - BOTOȘANI 2-0

CLINCENI - BOTOȘANI 2-0 // Marius Croitoru vrea să renunțe după eliminarea din Cupa României: „Sunt dispus să plec”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 19:08

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui Botoșani, a fost extrem de supărat după ce echipa sa a fost eliminată astăzi din optimile de finală ale Cupei României, în urma înfrângerii cu Academica Clinceni, scor 0-2. Tehnicianul a atacat arbitrajul și a anunțat că poate demisiona.

„De mers, jocul a mers, n-au vrut alţii să meargă. Normal că sunt dezamăgit. O să fac o analiză, să vedem exact ceea ce s-a greşit. În cazul în care nu convine cuiva, nu-i nicio problemă. Bineînţeles că sunt dispus să plec. Când lucrurile nu merg la o echipă, normal e ca antrenorul să plece, doar nu o să plece jucătorii.

Nu am avut niciodată vreun semnal de la conducere şi niciun obiectiv. Singurul obiectiv pe care l-am avut a fost să fac echipa să joace un fotbal frumos, plăcut. Însă îmi doream enorm să mă calific mai departe”, a declarat Croitoru după finalul jocului.

FC Botoșani nu trece prin cea mai bună formă nici în campionat. Moldovenii au pierdut ultimul meci din Liga 1, scor 1-2 împotriva Astrei Giurgiu și sunt pe locul 9, după ce la un moment dat ocupau o poziție de play-off.

Academica Clinceni – FC Botoșani 2-0

VEZI ȘI:

CUPA ROMÂNIEI, „optimi” // Petrolul a făcut show cu Sănătatea Cluj, urmează Foresta - Dinamo » Echipele calificate în sferturi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kinomax
kinomax  •  30 Octombrie 2019, 21:22

ce petarda de antrenor,nici macar demnitatea sa isi dea demisia nu are.

10209355191619210
Dani Dany  •  30 Octombrie 2019, 21:07

Dansul e antrenorul care la inceput de campionat dupa cateva vistorii il considerau ziaristii un fel de mourinho sau guardiola???:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează