FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CLINCENI - DINAMO 0-1

CLINCENI - DINAMO 0-1 // Dusan Uhrin jr., discuție directă cu jucătorii: „Nu vreau să am haos” + „Avem o grămadă de probleme”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2020 22:05

CLINCENI - DINAMO 0-1 // Dusan Uhrin jr., antrenorul „câinilor”, a oferit declarații la finalul meciului care a calificat-o pe formația din „Ștefan cel Mare” în semifinalele Cupei României.

Programul + rezultatele din Cupa României

„Nu sunt dezamăgit de evoluția noastră. Am reușit să câștigăm, deși a fost foarte dificil. Ei au reușit să aibă câteva ocazii. Am fost puțini nervoși, pentru că am pierdut meciul precedent. Le-am spus jucătorilor să fie calmi.

Nu cred că a fost un meci foarte diferit față de cel din campionat. Acum, Fabbrini a jucat mult mai bine. A reușit două șuturi foarte bune.

Am avut o discuție cu jucătorii, pentru că nu vreau să am haos în echipă. Le-am transmis că nu voi fi dat afară. Avem o grămadă de probleme, nu suntem într-o poziție foarte bună, însă ne bucură că avem suporterii lângă noi”, a declarat Uhrin jr. la TV Digi Sport.

VIDEO // Deian Sorescu, după ce a calificat-o pe Dinamo în semifinalele Cupei României

„O luăm meci cu meci și sperăm ca la final să câștigăm play-out-ul. Nu există nicio teamă pentru retrogradare. Suntem Dinamo și reprezentăm ceva în România. Mergem la Iași motivați. Avem nevoie de cele 3 puncte și nu mai vrem să facem vreun pas greșit” - Deian Sorescu, Dinamo

Cronica meciului Clinceni - Dinamo 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
flojo
flojo  •  04 Martie 2020, 08:27
Postat de corectu pe 04 Martie 2020, 07:42

Nu pică Dinamo.Le aranjează Prunea.Ca în meciul cu Steaua.Ce circ.Ce Feșnic șmecher,prieten cu ...Prunea.

Mă tu eşti P R O S T? Nu, fecefecesebist! Aaaa, e totuna!

corectu
corectu  •  04 Martie 2020, 07:42

Nu pică Dinamo.Le aranjează Prunea.Ca în meciul cu Steaua.Ce circ.Ce Feșnic șmecher,prieten cu ...Prunea.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Martie 2020, 07:33
Postat de creeperno999 pe 03 Martie 2020, 22:40

Meci bun

:-)))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează