FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CLINCENI - DINAMO 0-1

CLINCENI - DINAMO 0-1 // VIDEO EXCLUSIV Cristi Pulhac ia în calcul retrogradarea: „Mi-e frică! Echipa e vulnerabilă pe toate posturile”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2020 22:47

Clinceni - Dinamo 0-1 // Cristi Pulhac (35 de ani), fostul jucător al „câinilor”, a comentat la GSP Live succesul formației lui Dusan Uhrin jr. în duelul cu ilfovenii, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Programul + rezultatele din Cupa României

„În primul rând, sunt bucuros pentru orice meci pe care Dinamo îl câștigă. Sper din tot sufletul să câștige Cupa, dar mi-e foarte frică de campionat. S-a discutat despre joc, care nu dă roade. Celelalte echipe s-au întărit destul de mult.

Anul acesta am emoții. Echipa e vulnerabilă pe toate posturile. Dinamo stă rău în apărare. Mă uit la celelalte echipe și mi-e frică. Nu cred că este de vină antrenorul. S-a făcut o alegere destul de bună. Este destul de greu ca un tehnician să facă mai mult cu lotul pe care îl are Uhrin în acest moment. Duce lipsă de materie primă”, a declarat Pulhac, la GSP Live.

Citește AICI cronica meciului Clinceni - Dinamo 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (8)
gago747
gago747  •  04 Martie 2020, 09:42
Postat de Cantaragiu Cristinel pe 04 Martie 2020, 00:09

Mai rar așa ceva,acest Pulhac e exemplul perfect al unui fost jucător mediocru care acum duce o viață de ***,au apărut câteva imagini acum câteva zile cu distinsul fost practicant de fotbal că mare fotbalist n a fost vreodată,flăcăii aceștia au rămas la un stadiu nefericit de puștani cu o pregătire precară pe care i a lovit la un moment dat din fericire sau dacă privim lucrurile în concretul lor,din nenoricire,un cheag de bani care i a făcut să creadă despre ei că sunt buricul pământului.Nu ai ce să le faci,perioada in care au practicat fotbalul la un nivel cât de cât rezonabil a trecut,acum le a rămas viața de după...Și după cum se vede,nivelul e de "Steaua e numai una.."Adică,mai corect spus,***...Iar asta cu Pulhac n ar fi o problemă, dar buba e alta,sunt extrem de mulți ca și el,retrași și care n au vreun gând in minte...Acum pe bune,îl vedeți vreodată pe acest individ antrenând spre exemplu?Din punctul meu de vedere,cam asta ar trebui să facă un fost sportiv dacă i a plăcut fenomenul și vrea să rămână în fenomen.Sau,ok,dacă nu e atras de antrenorat,o școală de management ceva,pentru un post administrativ,dar,sigur,fiecare cum își așterne așa doarme. Spre norocul lor totuși, dacă n au fost atât de *** să consume toți banii,au prins niște vremuri bune in care au câștigat bine și dacă i a dus mintea măcar să și ia 3-4 imobile pot să trăiască la un nivel măcar ok cât de cât...

Pulhac are acu 35 de ani (așa scrie în știre). Pui pariu că dacă revine în iarbă, poate să joace lejer pe flancul stîng la Dinamo, în echipa actuală?

zizu
zizu  •  04 Martie 2020, 07:25
Postat de jack_the_stripper pe 04 Martie 2020, 07:21

Iar Dinamo... două. Care o fi adevărata, zizule? ;-)

Steaua? Aia din liga a 4 a! Pe nimeni ,în afară de tine,nu frământă problema asta

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Martie 2020, 07:21
Postat de zizu pe 04 Martie 2020, 05:35

Steaua e....numai una!!!

Iar Dinamo... două. Care o fi adevărata, zizule? ;-)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează