FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Conducătorii de la Voluntari, desființați de Marcel Popescu: "Cum să iei Cupa României și s-o umpli cu mici și muștar?!"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 11:34

Atitudinea de după câștigarea Cupei a celor de la Voluntari a fost taxată de Marcel Popescu, directorul general al celor de la CS U Craiova. 

"Cum să o ia unul acasă și să o umple de mici și muștar? Dacă era echipa, erau acolo jucătorii și ascultau manele ca să se distreze, era ok, dar nu sunt obligat să accept să văd trofeul ăla pe un gard.

Păi pe trofeul ăla se mai află numele câtorva echipe. Nu poate să o ia unul acasă și să o umple de mici și muștar", a zis Marcel Popescu la TV Digi Sport.

Dan Leasă, directorul general al celor de la FC Voluntari, s-a bucurat de Cupa României câștigată în premieră de Voluntari în fața Astrei, scor 6-4 după loviturile de departajare. 

VEZI VIDEO

A doua zi după finală, oficialul Voluntariului a scos trofeul în curtea casei, la un grătar asezonat cu manele. Alături de Leasă, la respectiva petrecere ar fi participat și membri ai Consiliului de Administrație.

Directorul general nu s-a sfiit să danseze cu trofeul în brațe pe acordurile lăutarului, în timp ce micii sfârâiau pe grătar.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
budy1985
budy1985  •  30 Mai 2017, 17:26

Domnul Popescu ar trebui mai bine sa ne explice cum sa ti menajezi jucatorii pentru returul din semifinale si sa nu joci nimic. Sunt niste oameni care pur si simplu nu stiu sa accepte infrangerea. De asta CSU niciodata Stiinta. Clonati ordinari

bamse1901
bamse1901  •  30 Mai 2017, 17:21

are dreptate trebuia cu salata. În cel mai rău caz cu bere. E treaba lor ce fac cu ea atâta timp cât au muncit pt ea indiferent ca e moral imoral sau amoral

dincolodenori
dincolodenori  •  30 Mai 2017, 14:08

Pai tot asa cum TU TRANTESTI un meci si spui ca " odihnesti" jucatori,tot asa cum TU negociezi cu jucatori pe care tot TU i-ai dat afara in urma cu doua luni ...........

Vezi toate comentariile (8)
Comentează