FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

CS FĂUREI - CS MIOVENI 1-5 // VIDEO+FOTO Reportaj din Făurei » Cupa, viața satului: „Pentru 2019 e penibil! Nu putem spune că n-au fost emoții”

Articol de , - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 22:18

Participarea în „16-imile” competiției a fost un eveniment de maximă importanță la Făurei, oamenii au umplut tribuna ca să-l susțină pe Bănel

Frații Nicoliță au crezut că dau lovitura, au condus-o cu 1-0 pe CS Mioveni, o echipă dintre cele mai bune din "B", apoi argeșenii i-au liniștit pe Bănel, pe Aurel și pe Stelică. Oaspeții mai buni au dat cinci goluri și s-au distrat pe teren în repriza a doua. Câtă distracție poate exista pe un câmp denivelat cu iarba arsă. 
 

Făurei e în Liga 3 și a rămas din Cupă măcar cu spectacolul participării în faza aceasta. Oamenii s-au strâns ca la bâlci, au umplut singura tribună și au înconjurat terenul ca să vadă măcar prin gard cum Nicoliță și frații săi încearcă surpriza istoriei clubului, calificarea în "optimi".

La 34 de ani, Bănel e departe de forma în care și-l amintesc steliștii, a adunat câteva kilograme în plus și s-a și dezobișnuit de ritmul fotbalului serios. Își conduce echipa cu statutul de patron-antrenor-reparator fizic-jucător. Banderola i-a lăsat-o fratelui Stelică. 

Bănel nici postul nu și l-a păstrat, la Făurei nu mai e mijlocaș dreapta, e libero, joacă în fața portarului și de acolo caută să-și dirijeze colegii. O repriză, Bănel - Belodedici a fost un libero bun, a blocat Mioveniul și a făcut tot Făureiul să creadă că va urma FCSB, Dinamo ori CFR, un oaspete și mai cu nume. 

Concluziile protagoniștilor din teren

„Nu ne puteam bate cu ei la nimic. Am rezistat 60 de minute! Suntem o echipă mică, în construcție. În primele 60 de minute am fost pe ei și chiar am marcat. Au venit cu două goluri rapide și acolo s-a schimbat toată strategia mea”, a fost concluzia lui Bănel Nicoliță la final.

Marius Stoica, antrenorul celor de la CS Mioveni a declarat: „Nu putem spune că n-au fost emoții. Cât au putut să aibă atitudine și să alerge au făcut. Au și marcat primii, dar descătușarea a venit pe aspectul jocului. Am ratat situații de gol și în prima repriză, dar apoi a fost simplu"

Lui Andrei Herghelegiu nu i-a venit să creadă în ce condiții s-a jucat: „Îngrozitor terenul! Pentru 2019 e penibil... Îmi doresc să ajungem cât mai departe în Cupa României, dar eu îmi doresc să câștigăm trofeul! O luăm pas cu pas și vom vedea. Acum așteptăm tragerea la sorți”

Pauză de câine

După o oră de joc, meciul a fost întrerupt un minut și un pic fiindcă pe teren intrase un câine și nimeni nu reușea să-l alunge. Jucătorii îndrumau animalul spre poartă, doar că îi era teamă câinelui, fiindcă dincolo de gard era plin de lume. Au mai deschis o poartă în gard și au reușit să-l îndrepte în afara terenului.

+9 FOTO

CS Făurei (L3) - Mioveni (L2) 1-5 (0-0)

Marcatori: Fl. Bălan (47) / Celea (51), Anghelina (58, 75), Herghelegiu (88-pen), Coșereanu (90)
CS FĂUREI: A. Nicoliţă - Al. Niţă, Apostol, B. Nicoliță, Agache - G. Dragomir, Băicoianu (60 Perca), Fl. Bălan, Roată (81 Zainea) - Puşcaşu, St. Nicoliță. Antrenor: Ionel Balaban
MIOVENI: Sima - Alexe, Celea, Burnea, Ed. Stoica - Șerban, Anghelina - Ișfan (55 Cioargă), Herghelegiu, Massaro (53 Coșereanu) - Balint (81 Călin). Antrenor: Marius Stoica
Stadion: Orășenesc (Făurei) Spectatori: 700
Arbitru: Sergiu Anton (Bucureşti)

Citește și:

VIDEO+FOTO „Șaisprezecimile” Cupei României » Puștiul Nițu o califică pe Craiova în „optimi”! Ce echipe merg mai departe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  26 Septembrie 2019, 10:17

Este un elev eminent nicolita .si-a depasit cu mult profesorul ,pe nea jiji. El este patron-antrenor-reparator fizic-jucător.bravo lui.. a avut ce invata la steaua

vishnu
vishnu  •  25 Septembrie 2019, 23:07

Alerga cainele ca Banel in zilele lui bune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează