FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 1-2

CS U CRAIOVA - VIITORUL 1-2 // Eroii oaspeților în Bănie, obiective diferite: Rivaldinho vrea să rămână, Ianis Hagi, să plece

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 21:59

Viitorul a trecut de CSU Craiova, scor 2-1, în manșa tur a semifinalei Cupei României. Rivaldinho și Ianis Hagi au colaborat la golul de 2-1, iar la final și-au expus obiectivele: locul 3 în play-off și trofeul Cupei României.

  • Returul se joacă pe 23 aprilie, la Ovidiu;
  • În cealaltă semifinală, Astra s-a impus în deplasare cu CFR Cluj, scor 3-1.

Rivaldinho vrea să rămână

„E foarte important că am câștigat, dar încă nu ne-am calificat. Urmează alt meci foarte improtant. Știm că va fi mult mai greu decât astăzi. Trebuie să facem tot ce spune Mister pentru a ajunge în finală. Avem ceva în plus, dar nu suntem favoriți. Va fi un meci deschis și trebuie să ne concentrăm.

Eu mă gândesc și la titlu cât timp avem șanse. Eu sunt un câștigător și vreau tot. Dar momentan trebuie să fim realiști, să atacăm locul 3.

Cupa României ar fi cel mai important trofeu din carieră. Am câștigat Cupa Ligii tot aici, cu Dinamo.

Sunt foarte fericit aici. Am învățat foarte multe de la Mister și nu e decizia mea dacă mai rămân aici de la anul”, a declarat Rivaldinho pentru TV Look Sport. 

Ianis Hagi, fericit pentru Răzvan Marin

„Ar fi o performanță uriașă pentru noi să ajungem în finala Cupei. Vrem să ajungem și în campionat cât mai sus, pe locul 3. Jucătorii noștri demonstrează încă o dată că au valoare. 

Tocmai am aflat de transferul lui Răzvan Marin. Mă bucur pentru el. Cred că am deja mesajul primit de la el. O să intru să îi răspund. Orice jucător își dorește să facă următorul pas. Vreau să îmi ajut echipa, apoi poate ajung la un nivel mai bun. Asta mi-am dorit de mic”, a declarat Ianis Hagi. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO „Regele” Hagi i-a dat șah-mat lui Mangia! Întoarcere fantastică de scor, iar oltenii par debusolați înaintea meciului cu CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
499416633909061
Stefana Dincă  •  07 Aprilie 2019, 15:10

Am si eu o propunere! Ce ar fi ,ca echipele din play-out, sa joace in Cupa ligii! Sunt 8 echipe, ar juca sferturi, semifinale si finala, eliminatoriu, un singur meci! Aceste meciuri s ar putea disputa martie- iunie! Cu bine! Asteptam federatia!

aius
aius  •  05 Aprilie 2019, 08:31

*** *** !A jucat Craiova cu Viitorul si in foto apare un fcsb-ist!***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  05 Aprilie 2019, 08:30

Eroii?! Pai aia de la Marasesti ce au fost, daca-i facem pe cocalarii astia eroi?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează