FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3 (6-5 LA PEN.)

CSIKSZEREDA - DINAMO // 7 lucruri demne de Dosarele X după eliminarea lui Dinamo pe care trebuie să le știi: de la scărița lui Grozav și până la dubla ratare a lui Delorge

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 22:01

Dinamo s-a făcut de râs și în Cupa României, fiind eliminată de Csikszereda, formație din Liga 3, scor 3-3 după prelungiri și 8-9 la penalty-uri.

Scenariul meciului a fost unul demn de un episod al serialului Dosarele X. ”Câinii” s-au întrecut în gafe și au oferit câteva momente memorabile.

 

1. TREI șanse de a închide meciul

Experiența superioară a elevilor lui Mircea Rednic nu s-a văzut la penalty-uri. Au avut de trei ori oportunitatea de a închide meciul, însă au ratat de fiecare dată. Grozav, Olteanu și Ciobotariu au avut calificarea în gheată, dar nu au putut să îl învingă pe Bordas.

2. Scărița penibilă a lui Grozav

Gicu Grozav putea risipi emoțiile dinamoviștilor. La scorul de 3-3, jucătorul pe care ”câinii” au încercat cu orice preț să îl transfere în această toamnă s-a făcut de râs. A încercat o execuție pretențioasă într-un moment în care era nevoie de un gol și atât. A trimis mingea peste poartă, iar meciul a continuat.

3. Nouă penalty-uri ratate

La Csikszereda - Dinamo ne-am simțit ca la Cupa Africii. S-au ratat penalty-uri pe bandă rulantă. Nu mai puțin de ZECE penalty-uri au fost trimise aiurea, dacă îl punem la socoteală și prima lovitură de pedeapsă a lui Delorge.

4. A doua bucurie cu întârziere

Harghitenii au sărbătorit de două ori calificarea cu Dinamo. Au făcut-o după prima ratare a lui Delorge, când au fost întorși din drum de arbitru. Bordas a parat și al doilea penalty executat de belgian, însă a ezitat secunde bune până să se bucure din nou pentru calificare. A făcut-o numai după ce a primit confirmarea ”centralului”.

5. Nistor, gol și cu Dreptul, Și cu Stângul

Căpitanul lui Dinamo a fost singurul care a mai jucat ceva în confruntarea de la Miercurea Ciuc. A marcat ambele goluri ale ”câinilor” din timpul regulamentar cu două execuții spectaculoase. Cele două reușite au venit după șuturi din afara careului, primul cu dreptul (54), iar al doilea cu stângul (60).

6. Delorge, Gropar de două ori

Delorge trebuia să înscrie ca să o mențină pe Dinamo în joc. A bătut însă lamentabil, direct pe centrul porții. Arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că Bordas nu a stat pe linia porții, după ce gazdele apucaseră să sărbătorească deja calificarea! Delorge a clacat și a doua oară, executând la fel de slab.

7. Duckadam de Dinamo

Muțiu putea fi eroul ”câinilor” la loviturile de pedeapsă, însă nu a fost deloc ajutat de colegi. Portarul a apărat patru penalty-uri, la fel ca Duckadam în finala CCE câștigată de Steaua cu Barcelona, și a oferit echipei sale trei șanse de calificare, toate ratate. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  02 Noiembrie 2018, 21:04

Cand va spuneam ca la anul veti avea derby cu rapidul in B nu ma credeati. Acum sunteti in grafic, pe drumul cel bun. Ce nu inteleg e cum au reusit *** din C *** ? V-ati facut de ras...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  02 Noiembrie 2018, 10:15

Astia 3 dar mai cu seama Delorge arata ca un fotbalist care a baut kile de coniac de cea mai proasta calitate si a fost trezit sa bata 11 m. Fata smeada, suturile fara intensitate, fizicul fara zvacnire, lipsa de reactie dupa executia proasta... Asta cred ca mai 'doarme' si acum,

2062987317304056
Marcel Cluj  •  02 Noiembrie 2018, 10:04

TRebuie luaat POrtarul de la Miercurea ...e mai bun ca Penedo ! Dupa 17 Nentori l-ati luat pe Demolari acum trebuie luat un Ciucan sa stingeti ghinioanele !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează