FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASA 0-1

Cum a comentat Gigi Becali pierderea Supercupei » Ce promisiune i-a făcut lui Rădoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 23:43

Gigi Becali a comentat pierderea Supercupei României de Steaua în faţa vicecampioanei ASA Tîrgu Mureş şi i-a promis lui Rădoi că îi va mai aduce doi jucători.

"Nu e miză mare în Supercupă. Voi aduce probabil un mijlocaş şi un atacant. S-a întîmplat în seara asta, asta e. Ne-am distrat. A fost un simplu joc. Liga Campionilor contează, acolo sînt banii", a spus Becali la sfîrşitul meciului.

Cei doi fotbalişti doriţi de Gigi Becali sînt, cel mai probabil, William de Amorim şi Denis Alibec, jucători despre care patronul Stelei a mai vorbit şi în trecut, făcînd şi o ofertă Astrei pentru ei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
alex_1973
alex_1973  •  09 Iulie 2015, 14:01

Chiar nu comentează nici un gigist sa spună ca ce bine a făcut nea gigi?Adevărat bine a făcut a distrus cea mai titrata echipa românească rămasă fără tot doar cu o sleatha în jurul eliberatului conditionat pe care îl pupa în dos necontenit și cu o mana de suporterii care vin pentru banii lui murdarii.

934463976596941
Iancu Florin  •  09 Iulie 2015, 11:55

Bai Becali tin sa-ti reamintesc ca daca te interesa atat de mult soarta echipei si Liga Campionilor, bineinteles material vorbind, nu face-ai transferurile astea de ***, de rahat...de 2 bani!!!....Tinte-ai mai sus, gande-ai un pic, era-i mai destept....insa cum tu faci dupa cum iti pofteste inima, adica cu investitii mici - visezi la profituri mari, cu antrenori neexperimentati si un manageriat incapabil, iresponsabil...nu o sa iti iasa absolut nimic, nici macar campionatul de la anul...ce sa mai vorbim de participari incoronate cu succes in Europa...nici vorba!!! Singurul transfer bunicel e Alcenat, in rest doar facaturi, fara noima, fara talent!!!Management catastrofal!!! Si te mai invat ceva, cand e perioada de transferuri, trebuie sa ai din timp vizati jucatorii ce trebuie transferati, si actionat in cel mai scurt timp pentru ai aduce, nu doar vorbit si laudat prin presa, e vorba de fapte nu doar vorbe...nu renunti la unul bun in detrimentul unui alt culoar, ieftin si prost sau la numar doar!!! Ai facut un MARE RAHAT din TRANSFERURI anul acesta!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10152822233772765
Lucian Menciu  •  09 Iulie 2015, 11:10

cu asa transferuri am fost zero barat cu ASA , o sa ne rupa si Trencin iar in campionat o sa fim ciuca batailor , in ultimul timp Becali numa din gura da , transferuri , o sa fim , sa sa defilam ..... pai au facut transferuri de liga a 2 a , transferuri doar din supercampionatul Romanesc insolvent .... cai e capul nostru .

Vezi toate comentariile (31)
Comentează