FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - DINAMO, MÎINE, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cupa cu bani » "Cîinii" împart 50.000 de euro dacă trec de CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 noiembrie 2012 21:16

Dinamoviştii vor avea o primă de 50.000 de euro de echipă dacă vor reuşi să se califice în semifinalele Cupei


Un meci cît un sezon. Aşa percep "cîinii" întîlnirea de mîine seară din Gruia, sperînd să salveze campionatul dezastruos printr-o calificare în semifinalele Cupei României. Iar jucătorii sînt motivaţi înaintea unei asemenea partide. Au primit semnale din partea şefilor că se vor debloca o parte din salariile restante în această săptămînă. Pentru unii fotbalişti s-au strîns chiar şi 4 luni de datorie.

Mai mult, dac-o vor bate pe CFR la Cluj, roş-albii vor fi premiaţi şi cu un bonus total de 50.000 de euro, bani ce urmează să fie împărţiţi între cei care vor intra pe teren. Dinamo e acum pe locul 7, iar în Europa merg primele trei clasate în Liga 1, plus cîştigătoarea Cupei.

9.000 de euro a cîştigat fiecare dinamovist pentru cucerirea, în luna mai, a Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ionut.07
ionut.07  •  27 Noiembrie 2012, 12:56

Ar fi bine ca actionariatul sa se tina de cuvant si sa ofere aceste prime, promise de altfel. Cu toate promisiunile financiare, eu cred ca CFR-ul porneste, dpdv teoretic, cu prima sansa. E adevarat ca si-n Supercupa au fost favoriti. Tocmai de aceea sper sa fie un spectacol fotbalistic si cel mai bun sa castige.

masterchuckye
masterchuckye  •  27 Noiembrie 2012, 12:03
Postat de bbbbu pe 27 Noiembrie 2012, 11:30

iar ii minte pe dinamovisti ca le da banii... O sa eliminati voi CFR-ul numai daca primiti 3 lovituri de la 11m si arbitul anuleaza 4 goluri ale CFR-ului! RUSINEA ROMANIEI, Dinamo!

Ba tu pe ce planeta traiesti bbbbu... ia hai sa ne uitam cine are mai multe campionate furate? Dinamo sau Steaua...bai cescuta.... copil ce esti...si acum hai sa ne uitam la meciul de anul asta ultimul...Steaua a meritat victoria...dar cum a obtinut-o? daca era rosu la Chipciu si eliminare acum nu mai erati primii in campionat...asa ca ciocu mic astia care ziceti ca Dinamo fura.

bbbbu
bbbbu  •  27 Noiembrie 2012, 11:30

iar ii minte pe dinamovisti ca le da banii... O sa eliminati voi CFR-ul numai daca primiti 3 lovituri de la 11m si arbitul anuleaza 4 goluri ale CFR-ului! RUSINEA ROMANIEI, Dinamo!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează