FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI

Cupa picilor » 3 juniori care au impresionat ieri în Cupa României și au răsturnat topurile all-time: "Hagi mi-a zis că n-a văzut fotbalist mai talentat"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 09:54

Antrenorii echipelor din Liga 1 au profitat de meciurile din Cupa României și au odihnit mai mulți titulari. A fost momentul puștilor să se afirme, iar 3 dintre ei au profitat.

Gică Hagi, antrenorul de la Viitorul, și Nicolae Dică, tehnicianul FCSB, au surprins pe toată lumea, mizând pe jucători de 14 și 16 ani în partidele din 16-imile Cupei României, iar aceștia nu au dezamăgit, având evoluții foarte bune.

ROBERTO MĂLĂELE, 14 ani 

"Am un optar bun de tot. O să-l vedeți!",  a declarat Hagi înaintea meciului de Cupă. Roberto Mălăele, 14 ani și 7 luni, este cel mai tânăr jucător din istoria Viitorului. Mijlocașul a debutat în meciul cu CSM Reșița, 4-2, intrând pe teren în minutul 66, când l-a înlocuit pe Ionuț Vînă.

Nepotul actorului Horațiu Mălăele este un produs al Academiei Hagi, iar "Regele" a rămas impresionat de talentul fotbalistului, fiind sigur că va fi un om de bază în viitorul apropiat.  

"Hagi mi-a zis despre Roberto că l-a văzut câteva minute și l-a entuziasmat. Că n-a văzut un jucător atât de talentat!", a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.

857415 img 0733

IANIS STOICA

Pompiliu Stoica a fost un jucător important pentru Steaua, în anii 2000, iar fiul său pare că îi calcă pe urme. Ianis Stoica, 14 ani și 10 luni, a debutat în minutul 60 al meciului Sănătatea Cluj - FCSB, 1-6, și a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a jucat pentru echipa mare a roș-albaștrilor!

Mijlocașul a marcat golul de 6-1, cu un șut din 6 metri, iar după meci a fost extrem de emoționat. "Visul oricărui jucător e să joace la Steaua. Pentru mine e un vis. Să vină Denis Alibec sau Constantin Budescu să-mi spună «salut» e ceva foarte important pentru mine. O să scriu o carte despre acest meci, pentru mine e incredibil. După ce am fost chemat la încălzire de MM Stoica, mi s-au înmuiat picioarele. Credeam că visez și că nu e real ce se întâmplă", a spus Stoica la TV Digi Sport.

Stoica a crescut la junorii Petrolului și, după o perioadă în Germania, a venit la FCSB, unde l-a impresionat pe Nicolae Dică.

857634 untitled111111

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Stoica

EMILIAN PACIONEL

Emilian Pacionel, 16 ani, a fost un al jucător debutat de Nicolae Dică. Mijlocașul ofensiv a intrat în minutul 46, în locul lui Man, și a uimit pe toată lumea. A jucat cu ambiție, fără emoție și a creat mai multe faze periculoase, demonstrând că este un jucător foarte tehnic. Originar din Fărcaşele, de lângă Caracal, Emilian a fost crescut la Craiova, la grupele CSJ Știința U Craiova și a venit la FCSB înainte de startul acestui sezon.

Emilian mai are un frate, Ștefan, 18 ani, care și el joacă la FCSB. Ambii sunt extrem de talentați, iar în trecut a atras atenția mai multor cluburi din străinătate, precum Ajax sau Borussia.

"A fost un meci de vis. Am debutat la 16 ani și sunt foarte mandru de asta", a spus Pacionel la Pro X.

Citește și: EXCLUSIV Povestea puștiului de 16 ani de la țară care a uimit la debutul la FCSB: "Am muncit pământul ca să-mi țin băieții la fotbal, iar Craiova ne-a umilit! Să nu mai auzim de ea!"

 

screenshot 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
164609984023475
Costel Ivascu  •  26 Octombrie 2017, 23:37

Erai idolul Stelei , pana l-ai accidentat grav pe jucatorul bacauan,caruia i-ai terminat viata de om,iar acum incerci sa fii mesia,cinstei adevarului istoric al stelei,hai sa fim seriosi ca cei batrani stiu adevarul,iar ciobanul daca nu era STEAUA nu mai exista.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 Octombrie 2017, 21:07

daca I-ar duce toti capul ca pe Hagi, ala pe care toti il iau la misto ca se exprima mai greu, am avea o sansa de redresare a fotbalului! astia sunt viitorul, nu "fc par din Kevlar" de la turci sau chirica de pe banca la Napoli!

bridges
bridges  •  26 Octombrie 2017, 13:01

Toti il iau la misto pe Hagi,ironizeaza activitatea de crestere a juniorilor dar cand apar rand pe rand la rampa se reped ca disperatii sa-i cumpere pe bani putini.Norocul lor e ca Hagi fiind la inceput nu si-a scos inca banii investiti si neavand ce face i-a vandut asa,pe nimic.Dar va veni si vremea aia cand acelor ironici li se va tranti usa in nas.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează