FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TRAGERE LA SORȚI

Cupa României // Granzii din Liga 1 și-au aflat adversarele din "16-imi" » "PSDerby" în Giulești: tabloul complet al întâlnirilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 17:23

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru șaisprezecimile Cupei României, prima fază în care intră și echipele din Liga 1. FCSB, Dinamo și CFR Cluj au  parte de adversari accesibili. 

Steliștii vor juca în deplasare la Alba Iulia, cu Unirea, locul 5 din Liga 3, Seria a 4-a.

Dinamo o va înfrunta pe Dacia Unirea Brăila, locul 19 în Liga 2, tot în deplasare. 

Chindia, locul 9 în Liga 2, va fi adversara campioanei CFR Cluj. 

Iar Rapid, echipă susținută de primăria Sectorului 1, se va duela cu liderul din Seria 3 în Liga 3, Turris Oltul Turnu Măgurele, mândria județului liderului PSD Liviu Dragnea, club susținut de firmele fiului acestuia, Valentin. 

IATĂ DUELURILE DIN "16-IMI": 

Unirea Alba Iulia  - FCSB 
Concordia Chiajna - Viitorul 
FC Voluntari  - FC Botoșani 
Dacia Unirea Brăila  - Dinamo 
UTA - Poli Iași
Sporting Liești - CS Mioveni 
Chindia - CFR Cluj 
Progresul Spartac - U Cluj 
Sportul Snagov - CS U Craiova 
Bucovina Rădăuți - Gaz Metan Mediaș
Luceafărul Oradea - Astra Giurgiu 
Academica Clinceni - Hermannstadt 
Energeticianul - Csikszereda Miercurea Ciuc
ASU Poli - Sepsi  
CSM Slatina - Dunărea Călărași
Rapid - Turris Oltul Turnu Măgurele   

  • Jocurile din şaisprezecimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.
  • Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în perioada 24-30 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.
  • În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile necesare 
  • La tragerea la sorți s-au grupat echipele din urna A cu echipe din urna B și, în continuare, echipele rămase în urna B vor fi grupate între ele.

Cele două urne pentru tragerea la sorți au fost următoarele:

URNA A – ECHIPELE CARE AU AJUNS ÎN OPTIMILE CUPEI ROMÂNIEI DIN SEZONUL PRECEDENT

1. FCSB
2. CSU Craiova
3. Astra
4. Gaz Metan Mediaș
5. Viitorul
6. Dinamo
7. Botoșani
8. Poli Iași
9. Hermannstadt
10. CS Mioveni
11. Universitatea Cluj
12. Chindia

URNA B – CELELALTE ECHIPE CARE S-AU CALIFICAT ÎN FAZA ŞAISPREZECIMILOR DE FINALĂ

1. CFR Cluj
2. Sepsi Sf. Gheorghe
3. Dunărea Călărași
4. Concordia Chiajna
5. FC Voluntari
6. Academica Cliceni
7. Sportul Snagov 
8. UTA Arad
9. Energeticianul
10. ASU Poli Timișoara
11. Luceafărul Oradea
12. Dacia Unirea Brăila
13. Turris-Oltul Turnu Măgurele
14. Csikszereda Miercurea Ciuc
15. AFC Unirea 1924
16. Bucovina Rădăuți
17. Sporting Liești
18. Progresul Spartac
19. Rapid
20. CSM Slatina

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (139)
rjka
rjka  •  19 Septembrie 2018, 12:51

Una peste alta atâta timp cât exista o sentința definitiva care spune fc fcsb 2003 SRL , nu este Steaua cea care a câștigat CCE de unde continuitate la fcsb a continuitate ia dat Dragomir când era mâna in mâna cu gigi și pe urma sa autodenunțat ca gigi a furat Steaua , iar instanța in urma actelor a luat o decizie corecta și a îndreptat ceea ce trebuia îndreptat , Steaua însemna CSA , fcsb un SRL și niște becalioti frustrati atât .

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Septembrie 2018, 10:01
Postat de adriann_ pe 18 Septembrie 2018, 22:34

Treaba e foarte simpla, cata vreme marca, palmaresul samd au fost cumparate legal la o licitatie organizata de stat, necontestata de nimeni etc. Ce nu l-a invatat pe cioban avocatul ala care isi tot bate joc de el cu argumentul continuitatii sportive este faptul ca acest criteriu nu este 'primul pe lista' :))) Acolo sta la loc de cinste identitatea. Ca sa intelegi mai bine: in perioada celui de-al doilea razboi mondial campionatul a fost suspendat in Romania, deci nici un club nu a mai avut continuitate. S-a organizat o asa-numita 'Cupa Basarabia' (castigata de Rapid) dar pe care nu a recunoscut-o FRF (si implicit nici FIFA, ca UEFA nici nu se infiintase). Cu toate astea nimeni nu a sustinut vreodata ca Rapidul (sau celelalte cluburi interbelice) nu ar mai avea palmaresul interbelic pe motiv ca le-a lipsit continuitatea sportiva in anii razboiului. Cata vreme identitatea e indubitabila (iar la Rapid nu mai e nici un dubiu dupa licitatie) nu mai este relevanta continuitatea. Abia cand identitatea este in dubiu devine relevant argumentul continuitatii sportive.

Asta o știe foarte bine toată lumea care are MĂCAR tangență cât de cât cu fenomenul fotbal , mai ales că în ultimii 25 de ani am avut MUUULTE cazuri de echipe mari din campionate mari care au trecut WXACT prin ce a trecut Rapidul , dar frustrarea , ridiculozitatea , răutatea , josnicia unora este MAAAARE....MAAAARE... Nici ei nu cred ce spun , dar fac valuri pe uscat. FCSB-iștii știu că echipa lor pur și simplu va dispărea (plus Catalyn care are mari spume pe el pentru că FC Regal București adică super mediocra CSA nu a reușit să promoveze) și deci fac multă gălăgie și gargară. Simplu și cuprinzător. Nimic nou pe frontul de Est!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Septembrie 2018, 09:54
Postat de catalynn pe 18 Septembrie 2018, 23:53

Ce sa intelegem de aici, ca banii nu se duc la echipa mare ci la Regalul cumparat peste vara?! :-))) Io am spus ceva, si stiti ca io cand fac afirmatii stiu exact ce spun, bietii fcsbisti stiu cel mai bine :-)))) Ei bine am afirmat ca toata treba este o formula prin care o nume aripa a PSD, cea condusa de daddy Liviu, au pus la cale o manarie prin care banii publici sa treaca in privat, si de acolo sa li se piarda urma. Si vedem azi tot mai clara imaginea de ansamblu, si de ce au tinut mortis sa promoveze Academia Partid in ciuda oricaror legi si regulamente. Acum si-a atins scopul, pot face manariile de care am spus. In liga de amatori era mai greu, aici sunt ca pestele in apa! :-)))

Bla bla blaaaa.... Bla BlAAAA ... Bla BLA!!!

Vezi toate comentariile (139)
Comentează