CUPA ROMANIEI  ·  MIERCUREA CIUC - ENERGETICIANUL 2-1

CUPA ROMÂNIEI MIERCUREA CIUC - ENERGETICIANUL / A scăpat de Siberia :) » Szilard Mitra a făcut un supermeci și a calificat echipa de Liga a 3-a în "optimi"

FOTO: Facebook FK Csíkszereda
FOTO: Facebook FK Csíkszereda

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2018 18:15

Szilard Mitra a fost unul dintre eroii lui Miercurea Ciuc, echipă de liga a treia care s-a calificat, azi, în detrimentul Energeticianului (2-1).

Venit de pe banca de rezerve, închizătorul a deschis scorul pentru Csikszereda la doar 10 minute după intrarea pe teren, în chiar prima repriză (31). 

Echipa rămasă fără antrenorul Cristi Dulca în urmă cu câteva zile a egalat la unu în repriza a doua, prin fostul stelist Vlad Rusu, însă Magyari a dat lovitura după doar alte două minute (73).

Mitra a fost unul dintre jucătorii care au plecat cu scandal de la Sepsi Sf. Gheorghe.

"Ne-au chemat la club şi ne-au propus să ne dea salariile pe noiembrie şi decembrie, plus încă două salarii, iar noi să reziliem contractele. Ne-au transmis <veți vedea cum e în Siberia!>. Am aflat ulterior că a cerut să fim alergaţi până cădem laţi", spunea Mitra pentru GSP în decembrie.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1