FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DACIA UNIREA BRĂILA - DINAMO 1-3

CUPA ROMÂNIEI // Niculescu, după prima victorie la Dinamo: "Impresii bune, dar și îngrijorătoare"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 23:37

Claudiu Niculescu a debutat cu victorie pe banca lui Dinamo, în fața unui adversar modest, 3-1 cu Dacia Unirea Brăila în 16-imile Cupei României. (Detalii aici)

"Sunt impresii bune, dar și îngrijorătoare. Am văzut că unii dintre jucători, care au venit mai târziu, sunt în urmă cu pregătirea.

Este o victorie bună pentru moral. Scorul putea fi mai mare. La pauză le-am zis jucătorilor să nu se relaxeze. Este o victorie normală, greul abia acum începe. La Sepsi trebuie să câștigăm cu orice preț.

Am încercat să fac o echipă combinată, între jucători care au jucat mai puțin și unii cu mai multă experiență. M-aș bucura ca la meciul cu Sepsi să vină mai mulți fani, avem nevoie de ei.

Mă bucură jocul lui Dan Nistor. Nu mă interesează ce a fost în trecut, ce probleme au fost. Am vorbit și ieri, și azi cu el. Este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, este căpitanul și trebuie să tragă echipa după el. Mă bucur pentru el", a declarat Claudiu Niculescu la  TV Digi Sport.

"Nu sunt îngrijorat de ratările jucătorilor. L-am încurajat pe Subotici după meci. Era frustrat. Dar va intra în formă. La fel vor face și Axente, și Popa"Claudiu Niculescu

Vezi și: Sfidare! Nistor a marcat în Cupă și s-a dus glonț să arate un tricou cu dedicație, după scandalul din ultimele zile. Primele reacții oficiale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  26 Septembrie 2018, 08:54
Postat de bazileon pe 26 Septembrie 2018, 05:16

Daca Dinamo bate la Sf. Gheorghe, afunge sigur in play off. Dar, daca joaca precum ieri, slabe sanse.

Se joacă la bucurești, nu în secuime.

loko1
loko1  •  26 Septembrie 2018, 07:19

Ai jucători,ai reziltate.Cu 1-2 jucători nu ai rezultate.Dacă ariciul nu desface buzunarul ești la mâna domnului. Sunt posturi fără valoarea ligii 1.Din *** nu faci bici.Azi fotbalul se joacă pe bani.Această Dacia Brăila era eiminată și de o echipă de liga 3-a !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  26 Septembrie 2018, 05:16

Daca Dinamo bate la Sf. Gheorghe, afunge sigur in play off. Dar, daca joaca precum ieri, slabe sanse.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează