FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - ASTRA 4-2

CUPA ROMÂNIEI, SEPSI - ASTRA 4-2 // Bogdan Andone acuză dur arbitrajul după eliminarea din Cupă: „Viciere de rezultat!”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 20:25

Sepsi a trecut de Astra, scor 4-2, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Bogdan Andone, antrenorul oaspeților, a criticat arbitrajul brigăzii conduse de Radu Petrescu. 

  • Primele șapte echipe calificate în sferturile Cupei sunt Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul, Dinamo, Poli Iași și Sepsi. 
  • Pentru ultimul loc se înfruntă FC Voluntari și CS Universitatea Craiova, astăzi, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro.

„A fost un meci foarte prost din partea echipei mele. Au fost greșeli mari de arbitraj împotriva noastră. Golul doi a fost marcat din ofsaid! La 3-1, am avut penalty clar! Jucătorul lui Sepsi a împins mingea cu mâna în corner. Dacă erau corect arbitrate acele momente, altul era rezultatul. Nu știu dacă ne calificam, dar sunt două faze clare.  

Am vrut să dau șansa mai multor jucători, în partea a doua i-am introdus pe Alibec, Budescu și Begue, iar diferența s-a văzut. Am riscat puțin dând minute unor jucători fără ritm de joc. Voi face o analiză după meci, unii au jucat bine, alții mai puțin bine. Sepsi a fost mult mai agresivă, atitudinea a făcut diferența”, a declarat Bogdan Andone la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

CUPA ROMÂNIEI, „optimi” // VIDEO Sepsi o învinge pe Astra, 4-2, și e în „sferturile” Cupei » Toate echipele calificate

FOTO Gazdele au marcat după o poziție clară de ofsaid!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
hermannstadtul
hermannstadtul  •  31 Octombrie 2019, 23:43
Postat de Danut Ognean pe 31 Octombrie 2019, 23:04

felicitari sepsi!castigati si cu fcsbeul duminica seara

pariu ca iar o sa fii printre ipocritii care o sa strige "blat", calutz?

100002473541087
Danut Ognean  •  31 Octombrie 2019, 23:04

felicitari sepsi!castigati si cu fcsbeul duminica seara

Vezi toate comentariile (2)
Comentează