FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - DINAMO

CUPA ROMÂNIEI, UTA - DINAMO // Claudiu Vaișcovici îi avertizează pe „câini”: „Nistor e esențial, dar trebuie să mai joace și ceilalți”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 10:31

Claudiu Vaișcovici (56 de ani) a prefațat în exclusivitate la GSP LIVE meciul dintre UTA și Dinamo, din cadrul șaisprezecimilor Cupei României. 

Fost atacant la Dinamo în perioada 1988-1990, Claudiu Vaișcovici așteaptă o victorie de la elevii lui Dușan Uhrin, dar îi avertizează. 

„Mă aștept să câștige, pentru că eu zic că nu au jucat atât de rău la Astra, numai că au făcut mari greșeli în faza defensivă. Față de jocurile pe care le-am avut la începtutul campionatului, totuși avem o speranță pentru viitor. Nici Dușan Uhrin nu poate face minuni peste noapte când nu ai jucătorii de care ai nevoie. UTA are echipă bună. Dacă nu suntem atenți și jucăm cu a șaptea echipă a noastră... nu suntem atât de extraordinari ca lot și dacă jucăm cu a doua echipă o să fie chiar greu.

(n.r. cei din conducere) Au mai potolit spiritele cu galeria lui Dinamo când l-au adus pe Dușan Uhrin. Trebuie să recunoaștem că nu este un antrenor rău. La un antrenor, rezultatele vorbesc. Nu a prea rupt gura târgului, dar uitați-vă și ce lot am avut.  

Dacă vrem să prindem cupele europene, trebuie să câștigăm Cupa. Nistor e un jucător esențial al echipei, dar nu poate să joace singur. Trebuie să mai joace și ceilalți”, a spus Claudiu Vaișcovici, la GSP LIVE. 

VIDEO MATCH PREVIEW UTA - DINAMO

VEZI ȘI:

FC U CRAIOVA 1948 - U CLUJ // Câte bilete s-au vândut pentru prima reprezentație a echipei lui Mititelu pe noul „Oblemenco”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează