FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4

CUPA ROMÂNIEI, VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4 // VIDEO Cristiano Bergodi explică momentul decisiv din meci: „Acolo s-a rupt totul!”

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 23:32

 FC Voluntari a fost eliminată din „optimile” Cupei României de CS Universitatea Craiova, scor 1-4. (Detalii AICI)

Cristiano Bergodi, antrenorul italian al celor de la FC Voluntari, a comentat evoluția echipei sale și a spus că este dezamăgit de cum a funcționat faza defensivă. 

„Am început un pic greu meciul. Am luat repede două goluri. În a doua parte din prima repriză ne-am revenit. Am jucat bine în ultimele 20 de minute. Am ratat ocazii mari, am dat și un gol. Am arătat bine.  

În repriza a doua a venit acel penalty și acolo s-a rupt jocul. Era greu să mai revenim de la 1-3. Nu ne-a fost ușor. Craiova e o echipă cu jucători tehnici și plimbă ușor mingea. În plus, noi am greșit mult pe faza defensivă. Nu doar fundașii, ci toată echipa. Am greșit mult. 
 

Ăsta a fost rezultatul. Nu ne era ușor. Craiova pleca cu prima șansă. E o echipă puternică, care se luptă pentru campionat. Noi am încercat să facem o figură frumoasă. Acum ne rămâne campionatul, unde încercăm să urcăm câteva locuri”, a declarat Cristiano Bergodi la TV Telekom Sport. 

Citește și: 

Victor Pițurcă, mâhnit din două părți după calificarea în Cupă: „Chiar suntem îngrijorați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bebehostiuc
bebehostiuc  •  01 Noiembrie 2019, 10:07

Voluntari va se va salva di va influenta si play off-ul. Domnul Bergodi stie sa tina vestiarul , se vede clasa de antrenor. Nu cauta transferuri spectaculoase, cu ce are la club se descurca. Nu l-am auzit dand vina pe arbitri, pe spectatori, pe federatie, pe presa , etc. Este un caracter demn de urmat. Fotbalul etalat de echipa sub bagheta dansului este unul frumos, viguros, spectaculos. Va felicit sincer domnule Bergodi si cerd in salvarea echipei. Cu stima.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează