FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - CFR CLUJ

Dan Nistor face parte din „școala veche”: „Cu cel mai mare drag, aș juca doar din trei în trei zile” + Mesaj pentru selecționerul Edward Iordănescu

Dan Nistor
Dan Nistor

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 00:45 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 12:48

Dan Nistor, 35 de ani, a declarat că rezistă ritmului actual de meciuri și a lămurit situația cu schimbarea dictată de Ioan Ovidiu Sabău și vizavi de o eventuală revenire la echipa națională

Dan Nistor, 35 de ani, a fost din nou în centrul atenției, la meciul U Cluj - CFR Cluj (1-1), în etapa a doua din grupa B a Cupei României. Decarul „Șepcilor roșii” a contribuit la deschiderea scorului, în minutul 41, când a centrat, iar Kresic și-a trimis mingea, caraghios, în propria poartă.

3 idei după U Cluj - CFR Cluj » Să fie bine, să nu fie rău! N-a pierdut nimeni, au câștigat ambele rivale
U Cluj - CFR 1-1
3 idei după U Cluj - CFR Cluj » Să fie bine, să nu fie rău! N-a pierdut nimeni, au câștigat ambele rivale

Chiar cu câteva momente înainte să fie schimbat de către Ioan Ovidiu Sabău, mijlocașul ofensiv al „studenților” a irosit o ocazie uriașă, trimițând puțin pe lângă, din zonă centrală, cu poarta goală. Inițial, fotbalistul lui U Cluj n-a recepționat prea bine faptul că Sabău l-a înlocuit cu Elvis Manu, era supărat, mai ales că a evitat să iasă pe la mijlocul terenului, preferând să iasa pe lângă buturile adversarilor.

Nistor a avut o scurtă discuție cu antrenorul său, care i-a explicat motivul schimbării. Chiar dacă a strâmbat din nas, Dan a acceptat decizia tehnicianului, ce i-a transmis în câteva cuvinte că a vrut să-l aibă apt și pentru etapa de duminică, tot de pe Cluj Arena, cu FC Voluntari.

Dan Nistor a tras concluzia: „Sperăm și la play-off, vrem să continuăm și în Cupă”

La finalul partidei, Dan Nistor a fost chestionat dacă a fost mulțumit de prestația lui. Este unul dintre cei mai în formă fotbaliști, la zi, din campionat.

„Da și nu. A fost acea ocazie, a mea, mare, în care n-am reușit să înscriu. Dar și ei (n.red CFR Cluj) au avut o ocazie mare. O remiză echitabilă, a fost un meci frumos, în tribune clar am dominat noi. Suntem trei echipe cu 4 puncte, mergem la Botoșani să învingem și să continuăm în Cupă”, a declarat Nistor.

9 goluriși 6 assist-uri a adunat Nistor în toate competițiile pentru U Cluj în 16 meciuri

Primele trei locuri sunt ocupate de CFR Cluj, U Cluj și Rapid, toate cu câte 4 puncte. Pentru U Cluj urmează etapa cu FC Voluntari, duminică, de la ora 15:00.

„Era cel mai important să câștigăm pentru a le face o bucurie fanilor, mai ales că jucăm cu rivalii din oraș. Apoi, să batem duminică (n.red etapa cu FC Voluntari, acasă). Apoi, vom vedea ce vom face. Suntem pe drumul cel bun, jucăm un fotbal frumos. Și vrem să continuăm să sperăm la play-off”, a continuat decarul ardelenilor.

Clasamentul grupei B

FOTO. U Cluj - CFR Cluj, în grupele Cupei României

U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
+14 FOTO

Dan Nistor, replică după ce Ioan Ovidiu Sabău l-a înlocuit în minutul 69: „N-am simțit nimic, nu sunt obosit”

Vizavi de faptul că n-a terminat meciul pe teren, fiind înlocuit de către Ioan Ovidiu Sabău, Nistor a replicat: „Nu sunt obosit, dar Mister a zis să nu riște ținând cont că am avut o accidentare destul de serioasă în trecut. Asta a fost decizia lui, o respect. N-am simțit nimic, dar sunt detalii ale antrenorilor, le respect.

25.026 de spectatoriau fost prezenți la meciul U - CFR de pe Cluj Arena

Mie îmi place să joc din trei în trei zile, nu mai facem antrenament, doar jucăm fotbal. Rezist. Nu mai facem antrenamente fizice, având și o vârstă ne ajută foarte mult... Dacă aș putea să joc din trei în trei zile zile, aș face-o cu cel mai mare drag”, a reacționat Nistor.

Sincer, doar torțele le-am văzut din teren, la scenografia fanilor, în rest am fost atent la joc, nu mă uit în tribună. Am înțeles că a fost foarte frumos. O să revăd meciul și voi vedea și ce au făcut suporterii. Îmi pare rău că nu le-am oferit o bucurie, victoria.

Dan Nistor, mijlocaș U Cluj

Dan Nistor, decarul lui U Cluj, la națională? „Rămâne la aprecierea selecționerului”

Dan Nistor este în formă, a fost propus la echipa națională, de mai mulți specialiști, printre primii fiind Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul său.

„Le mulțumesc specialiștilor care mă propun la națională. Rămâne la aprecierea selecționerului, dacă va dori să mă convoace este în regulă, dacă nu... Important este ca echipa națională să se califice la Euro”, a mai comentat decarul lui U Cluj.

7 selecțiia adunat Nistor la echipa națională, ultima oară în urmă cu trei ani

VIDEO. Dan Nistor: „Era important pentru fani să câștigăm, suntem pe un drum bun totuși”

Citește și alte știri:

„I-am tocat!” » Ce a remarcat Alex Chipciu după derby-ul Clujului: „Am un sentiment de ciudă”

Atmosferă de UNTOLD la derby-ul Clujului: artificii, torțe, scenografie și un vibe de clasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Maradonatu
Maradonatu  •  03 Noiembrie 2023, 12:13

Să nu te superi, Dane! Nu ești de Națională...

demostene1
demostene1  •  03 Noiembrie 2023, 11:46

Presa și în general oamenii ar trebui sa ii bage in fața pe băieții ăștia. Hoban, Deac, Nistor, camora. La 33+ și care joacă și nu mint fotbalul. Dar la fiecare 2 articole găsești ce culoare ai chiloții lui Coman sau ce tehnica de legat la șireturi are Popescu. Normal că cei tineri în loc să îi ia exemple pe Deac sau Nistor o sa se uite doar la Popescu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează