FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Dan Petrescu a confirmat la conferința dinaintea Supercupei: "Am mai rămas doar ca să cîștig trofeul. Plec de la ASA după meci". Ce șanse crede că are cu Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 17:24

Dan Petrescu a susținut conferința de presă dinaintea Supercupei României dintre Steaua și ASA Tîrgu Mureș. Partida va avea loc mîine, de la ora 21:00, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Antrenorul mureșenilor a vorbit despre viitorul său și a confirmat faptul că va pleca să antreneze în China.

"Am rămas să cîștig Supercupa. Nu mai sînt șanse să rămîn. Aș fi vrut să stau mai mult. Condițiile erau foarte bune. Dacă rămîneam toți la ASA ne-am fi bătut la primele locuri, nu știu dacă neapărat la titlu. Oferta de la chinezi o aveam de mai multă vreme, dar cum au apărut problemele n-am mai avut ce face", a spus Dan Petrescu.

"Bursucul" a vorbit și despre șansele pe care echipa sa le are în partida din Supercupa României.

"E un trofeu foarte important și sperăm să reușim să cîștigăm. N-aș vrea să avem scuze dacă nu vom reuși să cîștigăm acest meci. Mi-aș fi dorit foarte mult ca jucători precum Nicoliță și Maftei să nu fi plecat, pentru că ar fi fost titulari. Îi înțeleg însă că au ales să plece. Sînt mulți care cred că negociază cu alte echipe.

Am înțeles că sînt ceva probleme cu stadionul unde vom juca, dar pînă la urmă ambele echipe joacă pe același teren. Sper ca Rădoi să aibă o carieră lungă și după meciul cu ASA să aibă rezultate foarte bune. Favorită certă este Steaua, dar la finale nu prea există favorite. Ținînd cont de problemele de la noi e normal ca ei să pornească favoriți", a adăugat Petrescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
826086284135684
George Gorovei  •  07 Iulie 2015, 23:37

Banul prosteste omul si distruge onoarea ! dan petrescu , un *** ! Fara onoare , fara coloana ! Contracte cu clauza de...lovele ! Se mai bat cu caramida-n c...e ca vor la steaua , nationala sau ...Celsea !La progresul , ca tot stagnezi de cativa ani buni ! El , ca si reghe , au plecat frumos dar banul le-a stricat demnitatea !Dati-i inainte baieti ...la malai ca la fotbal deja va-ti ajuns, de ce sa mai fie cuvant si omenie cand tarile arabe si china va *** ! Stati capra , doar asa o sa faceti avere !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  07 Iulie 2015, 21:12

Targu Mures, pardon Unirea Sannicolau Mare se desfiinteaza.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  07 Iulie 2015, 20:56

...astia ne vor reprezenta in europa ? adio puncte!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close